Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 505

Yoga woensdag 09.00 uur - start september - 30 lessen

Yoga woensdag 09.00 uur - start september - 30 lessen
Cursuscode: 505

Waarom yoga? Yoga is heel erg goed voor je gezondheid!
Neem een uurtje in de week de gelegenheid om te werken aan ontspanning. Yoga vermindert bijvoorbeeld stress en zorgt voor meer balans en rust in je lichaan. Het kan ervoor zorgen dat je minder last hebt van hoofdpijn of slapeloosheid en meer lenigheid en kracht. Na een uur yoga kom je gerekt en gestrekt en ontspannen weer naar buiten.

Dru is afgeleid van het Sanskriet "Druva" wat staat voor "het stille punt". Een stil punt wat we allemaal in ons hebben, vrij van spanning. Dru-yoga wordt ook de yoga van het hart genoemd. Door middel van zachte, vloeiende bewegingen geeft deze yoga je de mogelijkheid om jezelf weer in verbinding te brengen met je hart, je innerlijke kracht en je natuurlijke ritme.

De yogalessen bestaan uit concentratieoefeningen, lichamelijke oefeningen en ademhalingsoefeningen. Spieren, gewrichten en organen worden soepel gemaakt en de longcapaciteit wordt vergroot. Hierdoor kan overbodige spanning worden losgelaten. De lessen zijn gevarieerd van opbouw en ze worden afgesloten met een totale ontspanning.

  • Zorg bij de yogales voor makkelijke zittende kleding. Neem sokken mee, een flesje water, een warme trui/vest en een matje, dekentje en kussen.
  • Uw contactpersoon voor deze cursus is Ida Lauwers, telefoon 06-31969450, e-mail vuida@vu-dekempen.nl

Ervaring van een deelnemer:
De afgelopen jaren heb ik yoga-lessen gevolg en ben uitermate tevreden over deze lessen.
Ik vind Karin prima lesgeven. De lessen zijn zeer ontspannend en prima afgesteld op de leerlingen.

Woensdag 11 september 2019
30 lessen van 1 uur aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 210,00
Mw. K. (Karin ) Toté
9:00 - 10:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
K. (Karin ) Toté
K. (Karin ) Toté
Karin Toté is geregistreerd Dru-yoga docent. Ze werkt sinds 2012 als fulltime docent van dru-yoga, meditatie en zwangerschapsyoga. Yoga is voor Karin een "way of life" en niet meer weg te denken uit haar dagelijks leven. Haar motto : elke yogales is een kadootje voor jezelf.