Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 515

Pilates - introductiecursus

Pilates - introductiecursus
Cursuscode: 515

In 8 lessen van 50 minuten maakt u kennis met de essentiële basis van Pilates. Elke les is anders en opnieuw een uitdaging.

Waarom Pilates?
- Pilates verbetert je lichaamshouding
- is vooral erg goed voor rug, nek en schouders
- zorgt voor mentale ontspanning
- zorgt voor meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit

We werken met groepen van maximaal 10 personen zodat elke deelnemer op eigen niveau, optimale en professionele begeleiding krijgt. Na een paar weken ervaar je al positieve veranderingen in je lichaam en je houding en je kunt je je makkelijker ontspannen. Want dat is wat Pilates met je doet!
Het hele lichaam is betrokken bij Pilates maar je traint vooral de spieren rondom je rug, buik en bekken. Die spieren geven je meer kracht en balans. De oefeningen beschermen je rug in het dagelijks leven en zorgen voor een goede houding. 

Het is geen uitputtende training voor het uithoudingsvermogen. Er wordt bij de training een rustig achtergrondmuziekje gebruikt en het gaat om concentratie en focus op de oefeningen.

De introductiecursus is voor iedereen toegankelijk. Jong en oud. Beginner of ervaren sporter. Ook als u lichamelijke ongemakken/klachten heeft, dan bent u van harte welkom. 

  • Zorg voor gemakkelijk zittende kleding, Pilates doe je op blote voeten of zorg voor "antislip-sokken".
  • De contactpersoon voor deze cursus is Ida Lauwers, 06-31969450, e-mail vuida@vu-dekempen.nl

Ervaringen van deelnemers: 
Diani geeft erg goed les en iedereen in de groep krijgt aandacht waar het nodig is. De oefeningen zijn soms best moeilijk maar alles wordt goed uitgelegd. Ik merk dat het vooral effect heeft op mijn lichaamshouding. De ruimte waar de les wordt gegeven is heel mooi en verzorgd.

Ik heb het gevoel dat ik drie centimeter groter geworden ben.

Ik wist niet dat daar ook al spieren zaten!

Dinsdag 1 oktober 2019
8 lessen van 0 uur en 50 min aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 55,00
Mw. D. (Diani) Schoofs
9:30 - 10:20
Locatie: Pilates Premium Place (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
D. (Diani) Schoofs
D. (Diani) Schoofs
Diani Schoofs werkt al bijna 25 jaar in de sportwereld en heeft verschillende groepslessen gegeven. Met veel plezier en toewijding. Ongeveer 6 jaar geleden is zij verknocht geraakt aan Pilates. Zij heeft de internationale opleiding Comprehensive van Peak Pilates afgerond en blijft zich ontwikkelen door het volgen van opleidingen en workshops. Diani: Ik vind het heerlijk om dagelijks bezig te zijn mensen bewust te maken van hun lichaam en ze fitter te krijgen. Het is mooi om dat proces mee te maken en de groei en verandering bij mensen te zien. Mijn slogan is niet voor niets Geef jezelf aandacht cadeau, start met Pilates.