vacatures. Wij zoeken jou!

GEZOCHT: COÖRDINATOR
Ons coördinatorenteam is op zoek naar nieuwe collega's. Als coördinator ben je de contactpersoon voor de docent en voor de deelnemers van een cursus of workshop. Je zorgt samen met je collega's dat alles op rolletjes verloopt.

Je zorgt ervoor dat de cursisten zich welkom voelen bij hun cursus of workshop, je maakt een praatje, beantwoordt een vraag, wijst ze de weg naar het juiste lokaal, heet iedereen welkom en attendeert ze op onze eventuele komende cursussen, workshops of lezingen. Je hebt een open en toegankelijke houding en je vindt persoonlijk contact belangrijk.

Ook werk je mee aan het nieuwe programma van de Volksuniversiteit en maak je van nieuwe ideeën werkelijkheid. Het aantal uren dat je bezig bent voor de VU kun je deels zelf invullen maar varieert van een paar uurtjes tot maximaal één dagdeel per week.

Op dit moment bestaat het coördinatoren team uit 4 coördinatoren. Omdat de Volksuniversiteit groeit, zijn we op zoek naar meer vrijwilligers in de Kempen. De samenwerking binnen het team is goed en er wordt regelmatig overlegd, maar niet vaker dan nodig is.

Wil je meer weten over de rol van coördinator en vind je het leuk samen te werken in een enthousiast team, neem dan contact met ons op. Je kunt bellen of mailen naar onze voorzitter Jan Karsmakers voorzitter@vu-dekempen.nl of 06-13861371.

DOCENTEN
Volksuniversiteit De Kempen is altijd op zoek naar uitbreiding van het cursusaanbod.

  • Heb jij expertise en passie in jouw vakgebied?
  • Ben jij enthousiast om jouw kennis te delen?
  • Wil jij graag een cursus, workshop, excursie of lezing verzorgen tegen uiteraard een passende betaling?

Dan komen wij graag in contact met jou! Stuur een mail met korte motivatie en cv naar info@vu-dekempen.nl

VRIJWILLIGERS
Heb je een paar uurtjes per week over en wil je ons helpen? Bij de Volksuniversiteit kun je als vrijwilliger een nuttige bijdrage leveren. Dit kan zijn op het gebied van PR en communicatie, maar ook meedenken over het programma of het coördineren van de cursussen. Affiniteit met het onderwerp is reden om met ons in gesprek te gaan. De rest kun je leren.

Wij zijn een hecht team en wij werken in een fijne sfeer samen. Natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid.

Vrijwilligers ontvangen een vrijwilligersvergoeding. Voor informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met onze voorzitter voorzitter@vu-dekempen.nl .

wij zoeken jou