Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 104

Spaans voor beginners (jaar 2)

Spaans voor beginners (jaar 2)
Cursuscode: 104

Deze cursus is het vervolg op Spaans voor beginners. De cursus is ook geschikt voor mensen die beschikken over enige basiskennis Spaans. Twijfelt u over uw niveau, stuurt u ons dan een e-mail met uw contactgegevens zodat de docent contact met u kan opnemen.

Aan het einde van deze cursus heeft u een goede basis gelegd voor het spreken en schrijven in de Spaanse taal (niveau A1 van het Europees referentiekader). U kunt een eenvoudig gesprek voeren en een beschrijving geven van iemand, een situatie of een locatie met gebruik van wederkerende en (on)regelmatige werkwoorden in het heden en verleden. U kunt toekomstplannen en een kort verhaal vertellen in de Spaanse taal.

  • Bij de cursus worden een tekstboek en een werkboek gebruikt. De kosten hiervoor zitten niet in de cursusprijs inbegrepen. De boeken heeft u al nodig in de eerste les.
  • De contactpersoon voor deze cursus is Annelies Vrijssen, 06-40041005.
Maandag 1 oktober 2018
20 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 242,50
Mw. C. (Carolina) v den Akker-Santana
Boeken: Caminos Nieuw 1 Tekstboek, Caminos Nieuw 1 .werkboek (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
C. (Carolina) v den Akker-Santana
C. (Carolina) v den Akker-Santana
Caroline is geboren in Peru. Zij heeft daar een opleiding gevolgd aan de universiteit en ook een cursus gevolgd voor docent Spaans als tweede taal. Sinds 2003 woont Carolina in Nederland. Zij geeft cursussen Spaans voor beginners en gevorderden, voor jong en oud, voor op reis, hobby en werk.