Spaans 2 voor beginners met basiskennis

Spaans is een wereldtaal en wat is mooier dan goed te kunnen communiceren in deze levendige taal? Indien je al beschikt over een basiskennis Spaans of Spaans 1 heeft afgerond kun je met Spaans 2 beginnen.

Communicatie staat centraal in de overzichtelijke lessen met behulp van praktische en interactieve oefeningen. Aan het eind van de cursus kun je het niveau A1 van Europese Referentie Kader (ERK) bereiken en ga je de basis van het Spaans en je woordenschat uitbreiden. Aspecten die we gaan behandelen zijn bijvoorbeeld het dagelijks leven beschrijven, over plannen praten, over het verleden spreken, iemands uiterlijk en karakter beschrijven en met iemand afspreken. Natuurlijk komen ook de actualiteit en de Spaanstalige cultuur altijd aan bod in de les.

Aan het einde van de cursus kunt u zicht beter verstaanbaar maken in het Spaans tijdens vakanties en uw woordenschat wordt uitgebreider. De lerares neemt u mee in het dagelijkse Spaanse leven, de rijke cultuur en de actualiteit. Verrijk uw kennis van de Spaanse taal en uw kijk op het Spanje.

• Bij de cursus worden een tekstboek en een werkboek gebruikt. De kosten hiervoor zitten niet in de cursusprijs inbegrepen. De boeken heeft u al nodig in de eerste les.
  • Heb je vragen over het instapniveau van de cursus, dan kun je contact opnemen met de docente. E-mailadres:  ialgoo@iae.nl
  • Bekijk HIER de andere talencursussen.
Woensdag 7 oktober 2020
26 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. J.N.M. (Coordinator) Jos Hensgens, Mw. (Docent) Isabel Alonso Nuez
Boeken: Tekstboek Caminos– nieuw 1, Werkboek Caminos– nieuw 1 (klik hier voor meer informatie)
J.N.M. (Coordinator) Jos Hensgens
Heeft u vragen over deze activiteit, neem dan contact op met 06-4600 4800 of e-mail VUjos@vu-dekempen.nl
(Docent) Isabel Alonso Nuez
¡Hola! Mijn naam is Isabel Alonso Nuez en ik kom oorspronkelijk uit Zaragoza, Spanje. Daar heb ik mijn universitaire opleiding afgerond en ik werkte als docente bij de Universiteit van Zaragoza. Toen ik naar Nederland verhuisde, begon ik in de avonduren les te geven in het onderwijs voor volwassenen. Dat was een geweldige en motiverende ervaring. Mijn enthousiasme motiveerde ook de studenten en ik besloot om verder te studeren bij Fontys om een onderwijsbevoegdheid Spaans te behalen voor het voortgezet onderwijs. Ik heb ervaring met alle soorten opleidingen en ook als taaltrainer in taalinstituten. De lessen hebben een duidelijke structuur met praktische oefeningen, en altijd met een goede stemming. ¡Hasta pronto!