Spaans 2 voor beginners met basiskennis

Spaans 2 is bedoeld voor cursisten met basiskennis Spaans en vormt het vervolg op Spaans 1.

Spaans is een wereldtaal en wat is mooier dan goed te kunnen communiceren in deze levendige taal? Indien je al beschikt over een basiskennis Spaans of Spaans 1 hebt afgerond kun je met Spaans 2 beginnen.

Communicatie staat centraal in de overzichtelijke lessen met behulp van praktische en interactieve oefeningen. Aan het eind van de cursus kun je het niveau A1 van Europese Referentie Kader (ERK) bereiken en ga je de basis van het Spaans en je woordenschat uitbreiden. Aspecten die we gaan behandelen zijn bijvoorbeeld het dagelijks leven beschrijven, over plannen praten, over het verleden spreken, iemands uiterlijk en karakter beschrijven en met iemand afspreken. Natuurlijk komen ook de actualiteit en de Spaanstalige cultuur altijd aan bod in de les.

Aan het einde van de cursus kunt u zicht beter verstaanbaar maken in het Spaans tijdens vakanties en uw woordenschat wordt uitgebreider. De lerares neemt u mee in het dagelijkse Spaanse leven, de rijke cultuur en de actualiteit. Verrijk uw kennis van de Spaanse taal en uw kijk op het Spanje.

• De boeken die gebruikt worden (zie hieronder) schaft u zelf aan voor de eerste les. De kosten hiervoor zitten niet in de cursusprijs inbegrepen.
  • Heb je vragen over het instapniveau van de cursus, dan kun je contact opnemen met de docente (mailadres: ialgoo@iae.nl).
  • Contactpersoon voor deze cursus is Jos Hensgens, tel. 06-46004800, e-mail vujos@vu-dekempen.nl
  • Bekijk HIER de andere talencursussen.
Woensdag 6 oktober 2021
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. (Docent) Isabel Alonso Nuez

Boeken:
1) Tekstboek Con gusto – nieuw 1, ISBN 9789463920971, uitgeverij Intertaal €38,40
2) Werkboek Con gusto – nieuw 1, ISBN 9789463920988, uitgeverij Intertaal €36,40

Locatie: Stichting Gemeenschapshuis Den Tref Hapert (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
(Docent) Isabel Alonso Nuez
¡Hola! Mijn naam is Isabel Alonso Nuez en ik kom oorspronkelijk uit Zaragoza, Spanje. Daar heb ik mijn universitaire opleiding afgerond en ik werkte als docente bij de Universiteit van Zaragoza. Toen ik naar Nederland verhuisde, begon ik in de avonduren les te geven in het onderwijs voor volwassenen. Dat was een geweldige en motiverende ervaring. Mijn enthousiasme motiveerde ook de studenten en ik besloot om verder te studeren bij Fontys om een onderwijsbevoegdheid Spaans te behalen voor het voortgezet onderwijs. Ik heb ervaring met alle soorten opleidingen en ook als taaltrainer in taalinstituten. De lessen hebben een duidelijke structuur met praktische oefeningen, en altijd met een goede stemming. ¡Hasta pronto!