Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 141

Italiaans voor gevorderden

Italiaans voor gevorderden
Cursuscode: 141

Deze cursus is geschikt voor mensen die al kennis van de Italiaanse taal hebben en die dit willen verbeteren. In deze cursus voor gevorderden leer je bijvoorbeeld gesprekken te voeren over een plaats of een situatie, of over een vakantie. Je kunt na de cursus gesprekken voeren over verschillende thema’s. Bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek, een advies geven of voorkeuren aangeven. Je kunt in een winkel vragen stellen, iets uitkiezen en betalen.

Alle vaardigheden komen aan bod: spreken, luisteren, lezen en schrijven. In deze cursus zijn dialoog, de verrijking van de woordenschat en grammatica erg belangrijk. De lessen zijn creatief en afwisselend opgezet en we werken met muziek, video en beeldmateriaal. In de les werken we individueel maar ook in tweetallen of kleine groepjes.

We bespreken in de cursus diverse onderwerpen zoals familie, cultuur, kunst, werk en actuele kwesties. Elk tweede deel van de les wordt gewijd aan Italiaanse verhalen van verschillende genres (thrillers, avontuur, romantisch…).Ook krijg je oefeningen voor thuis om nog eens na te lezen en te onthouden wat er in de les is behandeld.

  • Uw contactpersoon voor deze cursus is Annelies Vrijssen, tel. 06-40041005. 

Arrivederci!

Donderdag 4 oktober 2018
20 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 175,00
Mw. B. (Barbara) de Giorgio
Boek: Nuovo Progetto Italiano 1 B (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 21:45
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
B. (Barbara) de Giorgio
B. (Barbara) de Giorgio
Barbara de Giorgio is van oorsprong Italiaanse en woont nu met haar gezin anderhalf jaar in Nederland. Ze studeerde in Italië en in Frankrijk Taal en Letterkunde en ze heeft in Italië de opleiding gevolgd voor Italiaans docent. Hier in Nederland is ze lerares Italiaans voor volwassenen en kinderen.