Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 140

Italiaans 1 voor beginners

Italiaans 1 voor beginners
Cursuscode: 140

Wil je in Italië en een glas wijn bestellen of informatie vragen in het Italiaans? Of wil je op vakantie contact hebben (en houden) met de lokale bevolking? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

Tijdens mijn lessen leer je hoe je jezelf en andere mensen kunt voorstellen en hoe je aan de bar of in een restaurant iets kunt bestellen in het Italiaans. Je leert informatie uitwisselen over het dagelijkse leven. En hoe je je wensen en voorkeuren aan de ander kunt laten weten. Zo wordt je vakantie extra leuk en speciaal.

Het belangrijkste in deze cursus is het leren communiceren: alle vaardigheden komen in de cursus aan bod. Dus spreken, luisteren, lezen en schrijven. We oefenen de taal op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door middel van gesprekken/dialogen, het koppelen van woorden aan afbeeldingen, lezen, luisteren en schrijven. De lessen zijn creatief en afwisselend opgezet en we werken met muziek, video en beeldmateriaal. Alle oefeningen zijn gericht op de ontwikkeling van grammatica, vocabulaire en communicatiefuncties. In de les werken we individueel maar ook in tweetallen of kleine groepjes. 

Elke les behandelt een nieuw "Italiaans" thema, zoals eten, kunst, steden en landschappen. Ook krijg je oefeningen voor thuis om nog eens na te lezen en te onthouden wat er in de les is behandeld.

Ervaring van een deelnemer: 
Twee jaar cursus Italiaans gevolgd. Heel veel geleerd op een ontspannen manier, geen schools karakter geen ‘proefwerken’ of ‘tests’.

Arrivederci!

Maandag 5 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 16:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. (Docent) Barbara de Giorgio, Dhr. J.N.M. (Coordinator) Jos Hensgens
16:00 - 17:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
(Docent) Barbara de Giorgio
(Docent) Barbara de Giorgio
Barbara de Giorgio is van oorsprong Italiaanse en woont nu met haar gezin drie jaar in Nederland. Ze studeerde in Italië en in Frankrijk Taal en Letterkunde en ze heeft in Italië de opleiding gevolgd voor Italiaans docent. Hier in Nederland is ze lerares Italiaans voor volwassenen en kinderen.
J.N.M. (Coordinator) Jos Hensgens
J.N.M. (Coordinator) Jos Hensgens
Heeft u vragen over deze activiteit, neem dan contact op met 06-4600 4800 of e-mail VUjos@vu-dekempen.nl