Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 111

Engels voor gevorderden

Engels voor gevorderden
Cursuscode: 111
In deze cursus behandelen we alle aspecten van het leren van een taal: spreken, lezen, schrijven en luisteren. Er komen uiteenlopende onderwerpen aan bod, zoals wonen, eten en medische zaken. Aan de hand van die onderwerpen bouwen we aan het vocabulaire en werken we aan grammaticale thema's. Je kunt hierbij denken aan werkwoordstijlen, verschil some/any, much/many enzovoorts. Variatie in ondewerpen is mogelijk door eigen inbreng van de deelnemers.  
  • Deze cursus is voor gevorderden, het niveau ligt iets lager dan bij de cursus Engels-Conversatie. Deelnemers spreken al een redelijk mondje Engels voor ze aan deze cursus beginnen (niveau A1). Je kunt bijvoorbeeld zonder al te veel moeite de weg vragen in Londen en je kunt je verstaanbaar maken bij het boodschappen doen.
    Twijfel je aan je niveau om deel te nemen, neem dan gerust contact met ons op.
  • Aan het einde van de cursus heb je niveau B1. Dat wil zeggen dat je in het Engels een gesprek kunt voeren, ook als je vooraf niet op de hoogte bent van het onderwerp van dat gesprek.
  • In de lessen wordt het boek New Headway Pre-Intermediate 4th Edition als leidraad gebruikt. Welke hoofdstukken worden behandeld wordt afgestemd op de deelnemers van de cursus. De kosten van het boek zijn niet opgenomen in de cursusprijs. Schaf het boek aan voor aanvang van de cursus.
  • Huiswerk: reken op circa 1 uur per les, het kan dan gaan om een oefening uit het boek of iets voorbereiden om te spreken of te schrijven. 
  • De contactpersoon voor deze cursus is Annelies Vrijssen, 06-40041005.
Dinsdag 2 oktober 2018
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00
Mw. E (Ellen) Meijer-de Brie
Boek: New Headway Pre-Intermediate 4th Edition Student???s Book (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
E (Ellen) Meijer-de Brie
E (Ellen) Meijer-de Brie
Ervaren docent met een praktische insteek en een vrolijke noot. Zij geeft al meer dan 10 jaar Engelse les en is ook vertaler Engels-Nederlands en vice versa. Zij houdt ervan om mensen kennis te laten maken met de mooie Engelse taal, zodat zij daar zelf mee vooruit kunnen.