Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 120

Duits voor onderweg

Duits voor onderweg
Cursuscode: 120

Ons buurland is onze belangrijkste handelspartner. En ook een favoriete vakantiebestemming van Nederlanders! Het is plezierig als u zich goed kunt uitdrukken in de Duitse taal, voor uw werk, onderweg voor vakantie of bezoek van familie of vrienden.

Spreken is vooral een kwestie van veel praktisch oefenen. De theorie wordt herhaald, er wordt geoefend aan de hand van videofilmpjes en er wordt aandacht besteed aan het lezen van een boek.

  • De cursus is geschikt voor beginners (en beslist niet te moeilijk) en ook voor gevorderden. De cursus kan ook gebruikt worden als vervolgcursus. De nadruk ligt op spreekvaardigheid, de oefeningen zijn elke keer voor iedereen weer nieuw.
  • Uw contactpersoon voor deze cursus is Annelies Vrijssen, tel. 06-40041005. 
Maandag 1 oktober 2018
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 145,00
Dhr. A. (Albert) de Beer
19:30 - 21:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
A. (Albert) de Beer
A. (Albert) de Beer
Abert de Beer is jarenlang docent Duits geweest aan het Rythovius College in Eersel, waar hij in alle klassen les gaf, maar toch vooral in de hoogste klassen HAVO en VWO. Zijn liefde gaat nog altijd uit naar de literatuur. Nu hij gepensioneerd is besteedt hij veel tijd aan lezen, wandelen, fietsen, schilderen en tekenen en het schrijven van columns. Hij heeft plezier in het lesgeven aan geïnteresseerde volwassenen.