Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 120

Duits

Duits
Cursuscode: 120

Met Duitsland als groot buurland is het altijd goed Duits te kunnen spreken: om op vakantie te gaan of om met familie en vrienden te kunnen praten of om beter contact te maken met Duitse zakenpartners.

In deze cursus leert u kleine gesprekken te voeren met aandacht voor de juiste uitspraak, opdrachten, spel en oefeningen vormen de lessen. We gebruiken een modern leerboek om op een snelle en effectieve manier Duits te leren. Talloze gespreksmogelijkheden zijn er in opgenomen, waardoor iedere cursist veel van zichzelf kan inbrengen. Ook de iets gevorderde cursisten kunnen deelnemen. Zelfstandig oefenen om het geleerde  te verdiepen en een eigen woordenschat op te bouwen, maakt deel uit van de cursus.

Aan het einde van de cursus kunt u een klein gesprek voeren, waarbij je jezelf voorstelt en op reis, op het werk of met familie kunt spreken. 

  • Instapniveau: beginners tot iets gevorderd
  • Heeft u vragen over het instapniveau van de cursus, dan kunt u contact opnemen met de docent, e-mail hinde_kauffmann@upcmail.nl.
  • In de cursus wordt het boek Begegnungen, Deutsch als Fremdsprache,  A1+  (boek incl. 2 CD’s) gebruikt. Dit boek kunt u zelf vooraf aanschaffen. Het boek is niet inbegrepen in de cursusprijs.
  • De contactpersoon voor deze cursus is Ton Kox, tel. 06-55142114, e-mail vuton@vu-dekempen.nl.
Maandag 7 oktober 2019
10 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 145,00
Mw. (Karin) Kaufman
Boek: Begegnungen, Deutsch als Fremdsprache, A1+ (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
(Karin) Kaufman
(Karin) Kaufman
Ik ben opgegroeid in Duitsland en werk met jongeren en volwassenen aan hun talenkennis. Ik geef zowel individueel als in een groep Duits. Een taal vraagt geduld, maar het is ook prachtig als het lukt.