Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 152

Spaans voor licht gevorderden A2.1

Spaans voor licht gevorderden A2.1
Cursuscode: 152

Als je de Spaanse taal al redelijk beheerst of Spaans A1.2 hebt afgerond kun je met deze cursus beginnen.

Spaans is een wereldtaal en wat is mooier dan goed te kunnen communiceren in deze levendige taal? Indien je de Spaanse taal al redelijk beheerst of Spaans A1.2 hebt afgerond kun je met Spaans voor lichtgevorderden A2.1 beginnen.

Communicatie staat centraal in de overzichtelijke lessen met behulp van praktische en interactieve oefeningen. Aan het eind van de cursus kun je zinnen en meest voorkomende  uitdrukkingen begrijpen die verband hebben met bijvoorbeeld persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie en werk. Je kunt dan ook communiceren over eenvoudige en alledaagse taken. Bovendien kun je in eenvoudige bewoordingen aspecten van de eigen achtergrond en onmiddellijke omgeving beschrijven. De grammaticale kern in de cursus is de verleden tijd.

Aan het einde van de cursus kun je je beter verstaanbaar maken in het Spaans en je woordenschat wordt uitgebreider. De lerares neemt je mee in het dagelijkse Spaanse leven, de rijke cultuur en de actualiteit. Verrijk je kennis van de Spaanse taal en je kijk op Spanje.

  • De boeken die gebruikt worden (Sí, claro! nuevo 1.2 – A2 Waystage– ISBN 978 94 6392 1022 - Intertaal uitgeverij.
  • Heb je vragen over het instapniveau van de cursus, dan kun je contact opnemen met de coördinator van deze cursus.

Coördinator is Ida Lauwers 06-31969450

Spaans B2.1

Woensdag 21 september 2022
25 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. (Anamaria) Rivas Pazos

Je hoeft nog geen boek te kopen, in de eerste les wordt door de docent uitgelegd om welk boek het gaat en waar je het kunt kopen.

18:30 - 20:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
(Anamaria) Rivas Pazos
(Anamaria) Rivas Pazos
Ik heb altijd graag met mensen, cultuur, onderwijs en talen gewerkt. Ik kom oorspronkelijk uit Venezuela, ik ben dus Spaanstalig. Daarom heb ik, zodra in 2009 mijn Masterdiploma gelijkgesteld werd, geen seconde geaarzeld om mij in te zetten voor het onderwijzen van mijn moedertaal. Sindsdien varieert mijn werkervaring als lesgever van beginner, intermediair tot gevorderd en mastery (conversatie) niveaus. Mijn aanpak is persoonlijk of online - individueel of in groep - Omdat ik weet dat we allemaal op verschillende manieren leren, verzeker ik altijd om het leerproces een gepersonaliseerde en stressvrije ervaring voor de cursisten te zijn. Grammatica, uitdrukkingen-spreektaal, muziek teksten, Spaanstalige boeken en zoveel meer kunnen echt eenvoudig en aanmoedigend zijn!