Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 151

Spaans voor beginners met basiskennis A1.2

Spaans voor beginners met basiskennis A1.2
Cursuscode: 151

Spaans A1.2 is bedoeld voor cursisten met basiskennis Spaans en vormt het vervolg op Spaans A1.1.

Spaans is een wereldtaal en wat is mooier dan goed te kunnen communiceren in deze levendige taal? Indien je al beschikt over een basiskennis Spaans of Spaans A1.1 hebt afgerond kun je met deze cursus beginnen.

Communicatie staat centraal in de overzichtelijke lessen met behulp van praktische en interactieve oefeningen. Aan het eind van de cursus kun je het niveau A1.2 van Europese Referentie Kader (ERK) bereiken en ga je de basis van het Spaans en je woordenschat uitbreiden. Aspecten die we gaan behandelen zijn bijvoorbeeld het dagelijks leven beschrijven, over plannen praten, over het verleden spreken, iemands uiterlijk en karakter beschrijven en met iemand afspreken. Natuurlijk komen ook de actualiteit en de Spaanstalige cultuur altijd aan bod in de les.

In deze cursus leren we nieuwe werkwoord tijden: de Futuro simple, de condicional  en de Pretérito Indefinido.

Aan het einde van de cursus kunt je je beter verstaanbaar maken in het Spaans tijdens vakanties en je woordenschat wordt uitgebreider. De lerares neemt je mee in het dagelijkse Spaanse leven, de rijke cultuur en de actualiteit. Verrijk je kennis van de Spaanse taal en je kijk op Spanje.

  • Het boek dat gebruikt wordt: Sí, claro! nuevo 1.2 – A2 Waystage – ISBN 978 94 6392 1022- Intertaal uitgeverij - 43,60 euro wordt tijdens de de eerste les gepresenteerd en er wordt uitgelegd waar je het kunt kopen. De kosten hiervoor zijn niet in de cursusprijs inbegrepen. 
  • Heb je vragen over het instapniveau van de cursus, dan kun je contact opnemen met de coördinator van deze cursus.

Coördinator is Ida Lauwers 06-31969450

Spaans A1.2

Woensdag 21 september 2022
25 lessen van 2 uur aanvangstijd 16:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00
Mw. (Anamaria) Rivas Pazos

Je hoeft nog geen boek te kopen, in de eerste les wordt door de docent uitgelegd om welk boek het gaat en waar je het kunt kopen.

16:00 - 18:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Cursus geannuleerd >
(Anamaria) Rivas Pazos
(Anamaria) Rivas Pazos
Ik heb altijd graag met mensen, cultuur, onderwijs en talen gewerkt. Ik kom oorspronkelijk uit Venezuela, ik ben dus Spaanstalig. Daarom heb ik, zodra in 2009 mijn Masterdiploma gelijkgesteld werd, geen seconde geaarzeld om mij in te zetten voor het onderwijzen van mijn moedertaal. Sindsdien varieert mijn werkervaring als lesgever van beginner, intermediair tot gevorderd en mastery (conversatie) niveaus. Mijn aanpak is persoonlijk of online - individueel of in groep - Omdat ik weet dat we allemaal op verschillende manieren leren, verzeker ik altijd om het leerproces een gepersonaliseerde en stressvrije ervaring voor de cursisten te zijn. Grammatica, uitdrukkingen-spreektaal, muziek teksten, Spaanstalige boeken en zoveel meer kunnen echt eenvoudig en aanmoedigend zijn!