Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 150

Spaans voor beginners A1.1

Spaans voor beginners A1.1
Cursuscode: 150

Spaans is een wereldtaal en in deze cursus gaan we de basis van het Spaans leren.
Wil je ook zo graag kunnen communiceren met de lokale bevolking tijdens jouw vakantie en de menukaart kunnen lezen? Wil je de taal opfrissen of meer leren over de Spaanse cultuur en de actualiteit? Dat kan allemaal met deze cursus.

Communicatie staat centraal in de lessen. De lesmethode is overzichtelijk met behulp van praktische en interactieve oefeningen.

Aan het eind van de cursus kun je het niveau A1.1 van Europese Referentie Kader (ERK) bereiken en eenvoudige gesprekken in het Spaans voeren. Aspecten die we gaan behandelen zijn bijvoorbeeld jezelf aan anderen voorstellen en iets over jezelf en je familie vertellen, iemand beschrijven, boodschappen doen, in een restaurant iets bestellen en toeristische informatie inwinnen.

De lessen hebben een duidelijke structuur met praktische oefeningen. De sfeer is goed en de lerares geeft op een enthousiasmerende manier les. ¡Hasta pronto!

  • Het boek dat gebruikt wordt: Sí, claro! nuevo 1.1 – A1 Breakthrough – ISBN 978 94 6392 1015 Intertaal uitgeverij - 43,60 euro wordt tijdens de eerste les gepresenteerd en er wordt uitgelegd waar je het kunt kopen. De kosten hiervoor zijn niet in de cursusprijs inbegrepen. 
  • Heb je vragen over het instapniveau van de cursus, dan kun je contact opnemen met de coördinator van deze cursus.

Coördinator is Ida Lauwers 06-31969450

Spaans beginners

Maandag 19 september 2022
25 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 275,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. (Anamaria) Rivas Pazos

Je hoeft nog geen boek te kopen, in de eerste les wordt door de docent uitgelegd om welk boek het gaat en waar je het kunt kopen.

18:30 - 20:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
(Anamaria) Rivas Pazos
(Anamaria) Rivas Pazos
Ik heb altijd graag met mensen, cultuur, onderwijs en talen gewerkt. Ik kom oorspronkelijk uit Venezuela, ik ben dus Spaanstalig. Daarom heb ik, zodra in 2009 mijn Masterdiploma gelijkgesteld werd, geen seconde geaarzeld om mij in te zetten voor het onderwijzen van mijn moedertaal. Sindsdien varieert mijn werkervaring als lesgever van beginner, intermediair tot gevorderd en mastery (conversatie) niveaus. Mijn aanpak is persoonlijk of online - individueel of in groep - Omdat ik weet dat we allemaal op verschillende manieren leren, verzeker ik altijd om het leerproces een gepersonaliseerde en stressvrije ervaring voor de cursisten te zijn. Grammatica, uitdrukkingen-spreektaal, muziek teksten, Spaanstalige boeken en zoveel meer kunnen echt eenvoudig en aanmoedigend zijn!