Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 142

Italiaans op vakantie A1/A2

Italiaans op vakantie A1/A2
Cursuscode: 142

Vind jij de Italiaanse taal ook zo prachtig om te horen en lijkt het je heerlijk om tijdens je vakantie een paar woorden Italiaans te kunnen spreken met de Italianen? 

De cursus van 8 lessen is volledig gericht op de taal die je als toerist in Italië nodig hebt. Je leert bijvoorbeeld hoe je jouw favoriete smaken bestelt in een gelateria, wat je kunt zeggen bij de balie van een museum en hoe je kunt reageren als de dame achter de kassa in de supermarkt tegen je praat. Heel wat meer dus dan alleen ciao en grazie.

Zo nemen we je alvast mee op reis aan de hand van vakantievoorbereidingen, leren we je om jezelf voor te stellen en een eenvoudig gesprek te voeren. Ook kun je natuurlijk rekenen op lessen die zich afspelen in de winkel, op de markt, in het hotel en op de camping. Maar dan veel leuker en interactiever dan dat je het verwacht!

Met het boek Nieuw ‘Italiaans à la carte’ zal iedere cursist snel luister- en spreekvaardigheid opbouwen. De dialogen stellen de cursisten spoedig in staat om eenvoudige vragen te formuleren en beantwoorden. Daarnaast zal de cursist ook culturele en praktische informatie over Italië krijgen en karakteristieke eigenschappen leren over het land.

 In de vakantiecursus gaan we niet uitgebreid in op de grammatica. We besteden vooral aandacht aan de vakantievoorpret en aan situaties die je tijdens je Italiaanse vakantie tegen kunt komen.

Coördinator is Anne Schutte 06-53315988anneschuttevu@vu-dekempen.nl

Italiaans vakantie

Woensdag 10 mei 2023
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 100,00
Mw. A.C (Alessandra) Vogels-Bianchini
10:30 - 12:00
Locatie: MFA Hapert (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
A.C (Alessandra) Vogels-Bianchini
A.C (Alessandra) Vogels-Bianchini
Ik ben docente Italiaans. Ik kom uit Zuid-Italië waar ik aan de universiteit biologie heb gestudeerd. Naast mijn studie als bioloog heb ik ook een diploma om les te geven in de Italiaanse taal . Na mijn verhuizing naar Nederland heb ik verschillende banen gehad en daarnaast ook les gegeven voor de Italiaanse Ambassade en aan diverse scholen in de regio. Naast het lesgeven is mijn grote passie het onderwijzen van de cultuur en de gewoontes van de Italianen, een volk dat overal ter wereld geliefd is. Mijn lessen zijn leuk, leerzaam en geven je een hoge dosis van het Italiaanse sociale leven en cultuur .