Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 130

Frans conversatie

Frans conversatie
Cursuscode: 130

Deze cursus is geschikt als u ten minste drie jaar Franse les heeft gehad en u zich in het Frans al aardig kunt redden in alledaagse situaties.

In de cursus wordt geoefend met zowel spreek- als luistervaardigheid. Als ondersteuning bij de conversatieles worden uiteenlopende Franse teksten, korte artikelen, interviews en filmpjes en afbeeldingen gebruikt. Er is aandacht voor actuele onderwerpen, losse thema's en Franse cultuur, waaronder ook Franstalige muziek. Op die manier is er in elke les weer afwisseling. Tijdens de les worden korte dagelijkse gesprekjes geoefend in tweetallen of kleine groepjes. U leert praktische voorbeeldzinnen, nieuwe woordenschat (en ook de juiste uitspraak ervan) waarmee u in veel situaties vlot uit de voeten kunt. Thuis kunt u zelf al een en ander voorbereiden met behulp van tips die u krijgt tijdens de lessen.

Vanzelfsprekend blijft bij het aanleren van een taal, naast actieve deelname aan de les, ook zelfwerkzaamheid belangrijk. Oefening baart kunst en dat is ook hier het geval.

Donderdag 7 oktober 2021
22 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 215,00
Mw. (Docent) Tine Slomp
19:30 - 21:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
(Docent) Tine Slomp
(Docent) Tine Slomp
Tine Slomp is, na een lange loopbaan in het voortgezet onderwijs sinds 2013 werkzaam in het volwassenenonderwijs. Ze wil graag haar passie voor en haar kennis van de Franse taal en cultuur met u delen. Deze passie is al in de jaren 80 ontstaan toen ze in Frankrijk woonde. Aangezien een taal leeft en men nooit te oud is om (bij) te leren, staat ze altijd open om over de Franse taal en cultuur bij te leren. Tine: Mijn belangrijkste doel is om cursisten te enthousiasmeren bij het aanleren van een vreemde taal. Plezier in leren maakt het makkelijker om een mooi resultaat voor jezelf neer te zetten. Haar motto: Oefening baart kunst.