Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 112

Engels voor licht gevorderden B1

Engels voor licht gevorderden B1
Cursuscode: 112

Hi there! Beheers je de basis van de Engelse taal en wil je deze basiskennis verder ontwikkelen? Met de cursus Engels voor licht gevorderden leer je jouw taalgebruik perfectioneren en wordt je woordenschat vergroot. Wanneer je de Engelse taal goed beheerst, gaat er een wereld voor je open.

In deze cursus behandelen we alle aspecten van het leren van een taal: spreken, lezen, schrijven en luisteren. Er komen uiteenlopende onderwerpen aan bod, zoals wonen, eten en medische zaken. Aan de hand van die onderwerpen bouwen we aan het vocabulaire en werken we aan grammaticale thema's. Je kunt hierbij denken aan werkwoordstijlen, verschil some/any, much/many enzovoorts. Variatie in onderwerpen is mogelijk door eigen inbreng van de deelnemers.  

De cursus is vooral geschikt voor mensen die op school wel Engels hebben gehad of eerder een cursus voor beginners hebben gevolgd en dat graag wat verder uit zouden willen bouwen of op willen halen. Het leerdoel is aan iedere deelnemer zelf te bepalen en ook afhankelijk van eigen inzet.
We volgen de lessen uit de methode RoadMap B1+, maar als er vragen zijn over dingen die daarvan afwijken kan er altijd flexibel met de onderwerpen omgegaan worden.

  • Heb je vragen over het instapniveau, neem dan contact op met de coördinator van deze cursus.
  • Aan het einde van de cursus heb je niveau B1. Dat wil zeggen dat je in het Engels een gesprek kunt voeren, ook als je vooraf niet op de hoogte bent van het onderwerp van dat gesprek.

Coördinator is Ida Lauwers 06-31969450

Engels conversatie

Dinsdag 20 september 2022
25 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 270,00
Mw. (Ellen) Meijer-de Brie

Boek:
RoadMap B1+, ISBN 978-1292228235.
De kosten van het boek zijn niet opgenomen in de cursusprijs.

20:30 - 22:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
(Ellen) Meijer-de Brie
(Ellen) Meijer-de Brie
Ervaren docent met een praktische insteek en een vrolijke noot. Zij geeft al meer dan 10 jaar Engelse les en is ook vertaler Engels-Nederlands en vice versa. Zij houdt ervan om mensen kennis te laten maken met de mooie Engelse taal, zodat zij daar zelf mee vooruit kunnen. Heeft u vragen over het instapniveau van de cursus, dan kunt u contact opnemen met de docent, e-mail embtekst@gmail.com.