Cursusnummer:
740

Zelfhypnose

Zelfhypnose

Ontdek de kracht van zelfhypnose: elk moment van de dag terug kunnen vallen op de kracht van je eigen onderbewuste.

Ben jij op zoek naar een manier om:

 • jezelf verder te ontwikkelen?
 • iets wezenlijks te veranderen in jouw leven?
 • meester te worden over je eigen ongewenste gedrag?
 • directe controle te krijgen over jouw lichaam en geest?
 • negatieve gedachten en emoties om te zetten in positieve?

Dan is deze workshop iets voor jou!

Wat is zelfhypnose?
Bij hypnose maak je contact met je onderbewuste. Daar liggen al je ervaringen en emoties sinds je kindertijd opgeslagen. Prettige en handige, maar ook minder prettige en belemmerende. Het onderbewuste is dan ook verantwoordelijk voor 95% van je gedragingen en emoties. Via hypnose kun je jezelf of anderen in een natuurlijke staat van bewustzijn brengen, waardoor je contact maakt met het onderbewuste. Je kunt dan gaan werken aan het veranderen van angsten als faalangst of minder prettige ervaringen die daar zijn opgeslagen, of aan het versterken van positieve en stimulerende kwaliteiten als motivatie, zelfvertrouwen en innerlijke rust.

Positief
Tijdens deze workshop krijg je uitleg over hypnose. Je leert ook over affirmaties en hoe je deze positief kunt inzetten tijdens zelfhypnose. De workshop wordt afgesloten met een zelfhypnosesessie waarmee je thuis verder gaat oefenen.

Verandering
Hypnose kun je inzetten in je leven om veranderingen in gang te zetten. In deze workshop maak je kennis met de kracht van zelfhypnose en wat je daarmee kunt bereiken. Je leert te communiceren met je onderbewuste om zo lichamelijke kwalen op te lossen, kwalijke gewoontes als roken en nagelbijten te stoppen of negatieve gedragspatronen uit het verleden voorgoed om te keren. 

Voor iedereen
Deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in hypnose en de communicatie met zijn eigen onderbewustzijn wil verbeteren, om zo meer grip op zijn eigen leven te hebben, meer rust te ervaren en zichzelf op het diepste niveau te ontmoeten.

 • Je leert nieuwe dingen ontdekken
 • Je leert over je onderbewustzijn en wat je er al mee doet en nog mee kan doen
 • Het is een leerzame en gezellige avond; alleen of met een goede vriend/vriendin

Lijkt het jou interessant om aan jezelf te werken op een diepgaand niveau? Wil je aan de slag met onderliggende problemen waar je tot dusver niet uitkomt? Meld je dan aan voor deze workshop.

Coördinator is Ingrid van Beek 06-48 72 61 34, programma@vu-dekempen.nl

  Startdatum
  Lesvorm