Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 751

Workshop Schrijfwandeling (voorjaar)

Workshop Schrijfwandeling (voorjaar)
Cursuscode: 751

Wandelen is gezond voor lichaam en geest. Wandelen brengt nieuwe inzichten en ontmoetingen en laat je anders kijken. In de coronatijd hebben we wat afgewandeld met z’n allen. Vind je het ook heerlijk om een frisse neus te halen en je hoofd leeg te maken tijdens een wandeling? En schrijf je graag? Doe dan mee aan deze schrijfwandeling met de natuur als inspiratiebron.

Wandelen brengt rust in je hoofd. De natuur verbindt je hoofd met je hart, want je wordt geraakt door de schoonheid en de stilte.

Het thema van deze wandeling is Open je zintuigen, want de lente is in aantocht.

Om 10.00 uur starten we bij Hoeve de Nachtegaal, Merenweg 1 in Wintelre. Vandaaruit wandelen we ongeveer een uur (ruim 3 km) gezamenlijk langs het Grootmeer en door het bos. Aan de hand van gerichte opdrachten lopen we een route en schrijven we op wat we zien en ervaren. Daarna schrijven we uitgebreider verder bij Hoeve de Nachtegaal. We delen onze ervaringen voor wie wil en inspireren elkaar met onze teksten.

Koffie en thee zijn voor eigen rekening.

  • Schrijfervaring is niet nodig, het gaat om je eigen beleving.
  • Trek wandelschoenen aan en neem zelf een schrift en pen mee. 
  • De docent heeft evt. klemborden bij zich om op te schrijven.

Coördinator is Anne Schutte 06-53315988anneschuttevu@vu-dekempen.nl

schrijfwandelen voorjaar

Woensdag 29 maart 2023
1 workshop van 2,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:45
Prijs: € 18,00
Mw. (Carolijn) van Gorkum
9:45 - 12:15
Locatie: Hoeve Nachtegaal Wintelre (klik hier voor de adresgegevens)
(Carolijn) van Gorkum
(Carolijn) van Gorkum
Schrijven loopt als een rode draad door mijn leven. Ik begon met korte verhaaltjes, later werden het zakelijke teksten en daarna heb ik levensverhalen opgetekend van mensen. Mijn hart ligt bij het schrijven over je eigen leven en dan op een creatieve manier. Het geeft je zoveel mooie inzichten in jezelf en je wordt er blij van. Naast schrijven coach ik mensen en wandel ik graag door de mooie Kempen.