Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 750

Workshop Schrijfwandeling (najaar)

Workshop Schrijfwandeling (najaar)
Cursuscode: 750

Wandelen is gezond voor lichaam en geest. Wandelen brengt nieuwe inzichten en ontmoetingen en laat je anders kijken. Vind je het ook heerlijk om een frisse neus te halen en je hoofd leeg te maken tijdens een wandeling? En schrijf je graag? Doe dan mee aan deze schrijfwandeling met de natuur als inspiratiebron.

Wandelen brengt rust in je hoofd. De natuur verbindt je hoofd met je hart, want je wordt geraakt door de schoonheid en de stilte. Hou je van schrijven, maar ben je soms aan het zoeken naar een onderwerp? Wil de inspiratie maar niet komen? Of heb je nog geen ervaring met creatief schrijven en lijkt het je leuk dit eens te proberen? En hou je ook nog van wandelen? 

Het thema van deze wandeling is Herfst, de natuur laat los. Wat kun je van de natuur leren?

Om 10.00 uur starten we bij Dinee Cafe de Kempen in Knegsel. Vandaaruit wandelen we ongeveer een uur (ruim 3 km) gezamenlijk door het bos. Aan de hand van gerichte opdrachten lopen we een route en schrijven we op wat we zien en ervaren. Daarna schrijven we uitgebreider verder in het Dinee Café. We delen onze ervaringen voor wie wil en inspireren elkaar met onze teksten.

Koffie en thee zijn voor eigen rekening.

  • Schrijfervaring is niet nodig, het gaat om je eigen beleving.
  • Trek wandelschoenen aan en neem zelf een schrift en pen mee. 
  • De docent heeft evt. klemborden bij zich om op te schrijven.

Coördinator is Anne Schutte 06-53315988anneschuttevu@vu-dekempen.nl

Schrijfwandelen najaar

Dinsdag 1 november 2022
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 9:45
Prijs: € 18,00
Mw. (Carolijn) van Gorkum

Voor deze workshop/cursus brengt u een pen en een schrift of blocnote mee.

9:45 - 12:15
Locatie: Diner Cafe de Kempen Knegsel (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Carolijn) van Gorkum
(Carolijn) van Gorkum
Schrijven loopt als een rode draad door mijn leven. Ik begon met korte verhaaltjes, later werden het zakelijke teksten en daarna heb ik levensverhalen opgetekend van mensen. Mijn hart ligt bij het schrijven over je eigen leven en dan op een creatieve manier. Het geeft je zoveel mooie inzichten in jezelf en je wordt er blij van. Naast schrijven coach ik mensen en wandel ik graag door de mooie Kempen.