Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 521

Tarot de sleutel tot inzicht Vervolgcursus

Tarot de sleutel tot inzicht Vervolgcursus
Cursuscode: 521

Vervolgcursus Tarot, voor degenen die de basiscursus gevolgd hebben of al enige kennis van tarot hebben.

Zoek het eens tussen hemel en aarde, want daar vind je meer dan de gemiddelde wetenschapper wil toegeven. Dat doceert althans natuurgeneeskundige en hypnose-therapeute Elly de Bruijn. 

Kaartleggers en handlezers, horen die niet thuis op de kermis? Volgens docente Elly de Bruijn zijn cursisten vaak wat sceptisch aan het begin van de cursus. “Ik krijg te maken met heel veel pragmatisme, met mensen die alles wetenschappelijk willen beredeneren. Maar de scepsis verdwijnt snel naarmate de kaarten duidelijker worden en mensen meer met hun intuïtie gaan werken.”

Gevoel en intuïtie, daar draait het allemaal om bij tarot. De antwoorden op de vragen die wij onszelf stellen, zijn immers allemaal te vinden in ons onderbewuste, zegt Elly de Bruijn. “De kaarten zijn alleen een hulpmiddel om wat in het onderbewuste zit naar het bewustzijn te brengen.” Wie dat eenmaal beseft, is meestal razend enthousiast. . “Mensen zijn zich er steeds meer bewust van dat er meer is dan het nastreven van materiële zaken. Ze zijn steeds vaker op zoek naar de zin van het leven. Waar ben ik mee bezig, wat bereik ik ermee?”.

Tarot als een boek van wijsheid en kaarten van het bewustzijn. Tarot is een symbolisch systeem dat inzicht biedt in persoonlijke motieven, beroep en geestelijke ontwikkeling van eenieder. Tijdens de cursus zal er een duidelijke uitleg gegeven worden wat tarot precies inhoudt. Wat is bijvoorbeeld de rode draad in jouw leven? Door berekening van je persoonsgetal kun je dit te weten komen.

Op een speelse en duidelijke manier leert men de symbolen van de tarotkaarten kennen en men kan daardoor inzicht krijgen in het eigen levenspad. Deze cursus is vooral bedoeld voor hen, die geïnteresseerd zijn in hun eigen levensvisie en eventuele mogelijkheden om te kunnen veranderen. Naast de tarotkaarten wordt er ook gewerkt met numerologie en astrologie.

Er zal gewerkt worden met de tarotkaarten van Crowley. Als u ze zelf niet heeft, kunnen deze kaarten -evt. met boek- besteld worden bij een Esoterische winkel of bijv. via internet. De extra kosten voor de cursist zijn € 3,50 te voldoen aan de docent op de 1e les.

  • Je leert de taal van de tarot symbolen verstaan
  • De cursus biedt inzicht in jezelf
  • Gebruik van tarotkaarten kunnen belemmerende processen inzichtelijk maken.

Coördinator is Ida Lauwers 06-31969450

tarot

Donderdag 6 oktober 2022
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00
Mw. (Elly) de Bruijn
19:30 - 21:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Cursus geannuleerd >
(Elly) de Bruijn
(Elly) de Bruijn
Elly de Bruijn is hapto- en hypnotherapeute en natuurgeneeskundig therapeute. Ze heeft haar praktijk in Heeze. Zij verzorgt cursussen en workshops Astrologie, Handlijnkunde, Gelaatkunde, Tarot en Dromen.