Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 653

Sta in je kracht

Sta in je kracht
Cursuscode: 653

In deze uitdagende cursus van drie bijeenkomsten leer je jezelf beter kennen en leer je stress te voorkomen. Je ontdekt hoe je lekker in je vel kunt zitten, zodat je veerkrachtiger met uitdagingen om kunt gaan en je jezelf persoonlijk ontwikkelt.

Les 1 staat in het teken van je energiebalans. Door nog meer bewust te worden van je energiebalans ontstaat er ruimte en hou je meer energie over voor de dingen die je graag wilt doen met meer plezier!

In les 2 ontdek je welke mindset je regelmatig gebruikt en welke mindset je kan helpen om in verbinden te staan met je gevoel en je denken. Je leert in mogelijkheden denken waardoor je op een positievere en prettigere manier in het leven kunt staan.

Les 3 gaat over je kwaliteiten. We brengen ze in kaart en je ziet wat je nu echt nodig hebt om nog meer in je eigen kracht te staan. Je leert e kwaliteiten positief in te zetten.

Met leuke praktische oefeningen krijg je nieuwe inzichten en leer je jezelf beter kennen. Je houdt meer energie over waardoor je makkelijker in balans kunt komen en kunt blijven.

Deze cursus is de follow-up van Gezonder en Meer plezier door minder stress, maar kan ook afzonderlijk gevolgd worden. De docent is een gespecialiseerde coach.

Aan het einde van de cursus:
- ben je veerkrachtiger en ga je makkelijker uitdagingen aan
- weet je hoe je stress kunt voorkomen
- ben je je bewust van je kwaliteiten en valkuilen
- voel jij je energieker en positiever 

  • Instapniveau: vanaf mbo werk/denkniveau.
  • Je ontvangt van de docent cursusmateriaal. De kosten hiervoor zijn 5 euro en zitten niet in het cursusbedrag. Je kunt dit in de eerste les afrekenen bij de docent.
  • Indien nodig i.v.m. corona kan deze cursus ook online gegeven worden. Je kunt inloggen met een code zonder programma's te moeten installeren op je computer. 
  • Bekijk HIER meer cursussen om te werken aan jezelf. 

 

Woensdag 26 januari 2022
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 45,00
Mw. (Docent) Irene Bex

De cursusmaterialen koop je de eerste les bij de docent voor €5,00 euro.

19:30 - 22:00
Locatie: Bladel, Bibliotheek de Kempen (klik hier voor de adresgegevens)
(Docent) Irene Bex
(Docent) Irene Bex
Irene Bex is stress- en burnoutspecialist, coach en trainer en heeft een eigen praktijk. Ze helpt mensen die positieve veranderingen in hun leven willen maken en begeleidt bij het voorkomen en herstellen van stress, overspannenheid en burnout. Mensen te zien onthaasten, ontstressen en ontplooien geeft haar veel voldoening en plezier. Geluk is voor haar anderen te mogen helpen de beste versie van zichzelf te worden.