Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 650

NLP - introductiecursus

NLP - introductiecursus
Cursuscode: 650

NLP is de afkorting van Neuro Linguïstisch Programmeren. Het is een alledaagse vorm van psychologie waarmee je leert begrijpen hoe onze hersenen (neuro) registreren wat onze zintuigen waarnemen. Hoe we dat vervolgens met taal (linguïstisch) en andere communicatie ordenen en betekenis geven. Waardoor we op een onbewuste manier dingen doen (programmeren).

In deze cursus van 9 bijeenkomsten maak je kennis met de basiselementen van NLP. Je leert eenvoudige technieken waarmee je je dagelijks leven beter of gemakkelijker kunt maken. En waarmee je positiever in het leven leert te staan. Aan het eind van deze cursus ben je in ieder geval als persoon “gegroeid”. Op welk vlak, dat is afhankelijk van wat je zelf meebrengt en waar je aan wilt werken.  Deze cursus volg je met een of meer eigen thema’s. Dit kan heel divers zijn, zoals:
- Hoe kan ik vriendelijker overkomen?
- Hoe ga ik om met bijvoorbeeld mijn baas/ mijn ex / mijn buren / mijn puber?
- Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
- Ik wil graag … bereiken, maar het lukt me maar niet.

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in menselijk gedrag, en meer over zichzelf wil leren, die positiever in het leven wil staan of dichter bij een doel wil komen.

  • Deelnemen is mogelijk met MBO+ denk/opleidingsniveau.
  • Cursusmaterialen zijn inbegrepen in de prijs.
  • De cursuscoördinator is Ine Keeris 0651448867
Maandag 24 januari 2022
9 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 105,00
Mw. (Docent) Karin van den Boomen
20:00 - 22:00
Locaties: Hoogeloon NLP-wandeling Kabouterbos, Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
(Docent) Karin van den Boomen
(Docent) Karin van den Boomen
Karin van den Boomen woont in Hoogeloon en is moeder van 3 pubers. Na een turbulente periode in haar leven in 2010 heeft ze zich, naast haar vaste baan, gericht op coaching en mediation met NLP. Karin is een ruime ervaringsdeskundige en gecertificeerd Master Practitioner NLP. Wilt u overleggen met de docent over het instapniveau dan kunt u e-mailen naar info@bodhicoaching.nl.