Cursusnummer:
641

Tarot - Nieuwe energie van de 5e dimensie

Tarot - Nieuwe energie van de 5e dimensie

Werken met Tarotkaarten laat je wijsheid en inzichten in jezelf naar boven halen en ‘zet’ je intuïtie ‘aan’. Elke dag beleef je hier plezier aan. In deze workshop werken we met Tarot van de 5e dimensie aan de hand van  bijzonder mooie Tarotkaarten die de energie van de nieuwe tijd dragen.

De Tarot is een eeuwenoude wijze om te werken met de spirituele wetten van het Universum. De symboliek in de afbeeldingen geeft inzicht in wat er in je onderbewuste speelt en bewust wil worden. Op deze manier werken ze als een soort kompas voor jezelf. 

In de wereld van Tarot werkt men met 5 dimensies; de eerste 3 dimensies gaan over waarnemen, aarden en je fysiek. Iemand die alleen de eerste 3 dimensies ervaart, leert door te doen en heeft nog niet veel op met bijvoorbeeld dromen, meditatie en de innerlijke stem. 

Iemand die de vierde dimensie bewust ervaart, leeft in het nu, maar staat ook stil en kan reflecteren. 

De vijfde dimensie laat je ervaren hoe het is om uit te zoomen. Vergelijkbaar met diepe meditiatie. Je bent in staat om niet alleen naar je eigen leven maar ook naar het leven op zich te kijken. 

Praktische informatie

  • Er is geen instapniveau, iedereen die inspiratie hierin wil opdoen is welkom.
  • Het gaat om een laagdrempelige en gezellige kennismaking.


 Coördinator is Anne Schutte, 06-53 31 59 88, anneschuttevu@vu-dekempen.nl 

Startdatum
Lesvorm