Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 520

Gelaatkunde

Gelaatkunde
Cursuscode: 520

Waar let je op als je naar iemand kijkt? Je kijkt vaak eerst naar het gezicht en je probeert automatisch te achterhalen hoe deze persoon is. Mimiek zorgt ervoor dat een gezicht een open boek kan zijn.

In deze cursus leer je over de kenmerken van het gezicht en het type mens en karakter dat daar volgens de gelaatkunde bij hoort. Wat betekent het als iemand een grote neus heeft? Of stekelige wenkbrauwen? Wat zeggen rimpels over jou of over een ander? Je leert ook hoe het gezicht verdeeld kan worden in verschillende gedeelten: het fysieke en het emotionele gedeelte en het wilskrachtgedeelte. En wat dat zegt over een persoon. Welk type mens hoort en bij typische gelaatstrekken?

Na deze cursus kijk je heel anders naar gezichten en zie je veel meer dan je eerst deed.
Het gelaat is de spiegel der ziel.

  • U ontvangt een mapje met lesmateriaal van de docent in de les. De kosten hiervan zijn 3 euro en zijn niet in de cursusprijs ingebegrepen. U kunt het in de les bij de docent betalen.
  • De contactpersoon voor deze cursus is Henriëtte Borgers, tel. 06-29 21 00 36, e-mail vuhenriette@vu-dekempen.nl.
Donderdag 5 maart 2020
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 70,00
Mw. P. (Elly ) de Bruijn
19:00 - 21:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
P. (Elly ) de Bruijn
P. (Elly ) de Bruijn
Elly de Bruijn is hapto- en hypnotherapeute en natuurgeneeskundig therapeute. Ze heeft haar praktijk in Heeze. Zij verzorgt cursussen en workshops Astrologie, Handlijnkunde, Gelaatkunde, Tarot en Dromen.