Cursusnummer:
640

Je ziel en zaligheid

Persoonlijke ontwikkeling

Wil je graag dieper inzicht krijgen in de begrippen ego, wezen en ziel? Ben je nieuwsgierig naar hoe het allemaal werkt tussen hemel en aarde? En wil je de reden en bedoeling achter ons bestaan begrijpen? Dan is deze workshop "Je ziel en zaligheid" iets voor jou.

In deze workshop van 3 bijeenkomsten leer je niet alleen het verschil tussen ego en wezen te herkennen, maar ontdek je ook hoe dit inzicht jouw leven leuker en gemakkelijker kan maken. We gebruiken een unieke lesmethode waarin we tekeningen, lesmateriaal en verhalen combineren om ons als mens in het universum te begrijpen. Bovendien gaan we samen op zoek naar antwoorden op vragen die tijdens de cursus naar boven komen.

Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de samenwerking tussen hemel en aarde, ongeacht je instapniveau. Of je nu een beginner bent of al enige kennis hebt, je bent van harte welkom om deel te nemen.

Wat biedt je deze workshop?

 • Verhelderende inzichten over waarom wij hier zijn: Ontdek de diepere betekenis en het doel achter jouw bestaan. Deze inzichten kunnen een bron van inspiratie en motivatie worden in je dagelijks leven.
 • Duidelijke inzichten over waar we vandaan komen: Leer meer over onze oorsprong en de relatie tussen het materiële en spirituele aspect van ons bestaan. Begrijp hoe dit verband invloed heeft op onze ervaringen en ons potentieel.
 • Mooie inzichten over waar we naartoe gaan: Ontdek wat de toekomst voor ons in petto heeft en hoe jij je eigen pad kunt vormgeven. Deze inzichten kunnen je helpen om met vertrouwen en optimisme de toekomst tegemoet te gaan.

Aan het einde van deze 3 bijeenkomsten zul je merken dat je meer rust en begrip hebt, zowel naar jezelf als naar anderen toe. Je zult in staat zijn om de wereld om je heen met een vernieuwde blik te bekijken en beter in harmonie te leven met je ware essentie.

De docent biedt je tijdens de bijeenkomsten enkele boeken aan die je vrijwillig kunt aanschaffen. Deze boeken zijn een waardevolle aanvulling op het lesmateriaal en kunnen je helpen om je kennis verder te verdiepen. Daarnaast ontvang je een informatiemapje met uitgebreid lesmateriaal, zodat je de behandelde onderwerpen altijd kunt raadplegen. Hiervoor betaal je €5,00 aan de docent.

 • 3 lessen van 2 uur, elke 2 weken. Toon details
  • 1: woensdag 25 okt 2023 - 20:00 – Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel
  • 2: woensdag 8 nov 2023 - 20:00 – Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel
  • 3: woensdag 15 nov 2023 - 20:00 – Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel
 • € 45,00
 • Philomeen van de Rijt
 • Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel Toon adres-info
Startdatum
Lesvorm