Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 693

Eenvoudig ontwerpen met Canva

Eenvoudig ontwerpen met Canva
Cursuscode: 693

Canva is een website waarmee je mooie grafische ontwerpen kan maken - eenvoudig, snel en gratis. Wil jij op een eenvoudige manier afbeeldingen maken voor je social media, uitnodigingen maken, flitsende presentaties ontwerpen? Je maakt het allemaal met Canva.

Wil jij mooie promotiematerialen maken voor de hobbyclub, voor je school of voor je onderneming? Stel je hebt een goede nieuwsbrief geschreven, maar het ziet er wat saai uit zonder visuele elementen. Eigenlijk heb je een leuke header nodig met je logo erin. En mooie afbeeldingen erbij zou nog beter zijn, maar hoe? En hoe doen andere mensen dat op Facebook en Instagram met al die flitsende foto's?

Word je eigen ontwerper met Canva. Canva is bij het grote publiek nog niet zo bekend, maar de mogelijkheden zijn enorm. Het programma werkt volledig online en is gratis. 

Mogelijkheden in het kort:

  • Afbeeldingen voor social media, zoals Instagram en Facebook.
  • Een alternatief voor powerpoint. Met Canva maak je ook presentaties en slideshows voor bijvoorbeeld een online cursus en voor je lessen op school.
  • Creëer een logo of een huisstijl.
  • Verlevendig je CV, drukwerk en promotiemateriaal.
  • Canva is veelzijdig en een aanrader voor mensen die op school werken, communicatie afdelingen en verenigingen.

Er is geen specifieke voorkennis nodig om in twee bijeenkomsten van twee uur de basisbeginselen onder de knie te krijgen en de vele mogelijkheden te verkennen.

  • Voor de cursus is een laptop nodig. Verder zijn er geen extra materialen vereist. Wil je het zakelijk of voor je vereniging inzetten zorg dan wel dat je logo's, slogan en eventueel lettertype en kleuren in je laptop hebt staan. 

Coördinator is Ida Lauwers 06-31969450

Canva Collaaga

Maandag 6 maart 2023
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 36,00
Mw. (Docent) Anita Buenen

Breng voor deze cursus een laptop mee.

19:30 - 21:30
Locatie: MFA Hapert (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
(Docent) Anita Buenen
(Docent) Anita Buenen
Anita Buenen geeft trainingen Facebook en Canva aan bedrijven, organisaties en verenigingen. Tevens is zij vrijwilliger bij de lokale omroep SIRIS in Asten-Someren. Haar kennis over public relations en free publicity deelt zij graag met ons.