Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 652

Sta in je kracht

Sta in je kracht
Cursuscode: 652

In deze uitdagende cursus van drie bijeenkomsten leer je jezelf beter kennen. Je ontdekt hoe je lekker in je vel kunt zitten, zodat je veerkrachtiger met uitdagingen om kunt gaan en je jezelf persoonlijk ontwikkelt.

De eerste bijeenkomst staat in het teken van je energiebalans. Door nog meer bewust te zijn van je energiebalans ontstaat er ruimte en hou je meer energie over voor de dingen die je graag wilt doen met meer plezier!
De tweede bijeenkomst staat in het teken van jouw kwaliteiten. We brengen ze in kaart en je ontdekt wat je echt nodig hebt om nog meer in je eigen kracht te staan. Je leert je kwaliteiten positief in te zetten. 
In de laatste bijeenkomst ontdek je welke mindset je regelmatig gebruikt en welke mindset je zou kunnen helpen om in verbinding te staan met je gevoel en je denken. Je leert in mogelijkheden te denken waardoor je op een positievere manier in het leven kunt staan.

Met een aantal leuke praktische oefeningen krijg je nieuwe inzichten en leer je jezelf beter kennen. Je houdt daardoor meer energie over te houden zodat je makkelijker in balans kunt komen en kunt blijven.

Deze cursus is de follow-up van Gezonder en Meer plezier door minder stress, maar kan ook afzonderlijk gevolgd worden. De docent is een gespecialiseerde coach.

Aan het einde van de cursus:
- weet je wat je kan en ben je je bewust van je kwaliteiten en valkuilen
- ben je veerkrachtiger en ga je makkelijker uitdagingen aan
- je wordt energieker en positiever door bewust aan jezelf te werken
- je kunt stress voorkomen

  • Instapniveau: vanaf mbo werk/denkniveau.
  • Je ontvang van de docent cursusmateriaal. De kosten hiervoor zijn 5 euro en zitten niet in het cursusbedrag. Je kunt dit in de eerste les afrekenen bij de docent.
  • De contactpersoon voor deze cursus is William van Hooff, tel. 06-16613607.
Donderdag 26 maart 2020
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 50,00
Mw. (Irene) Bex
19:30 - 22:00
Locatie: Bladel, Bibliotheek de Kempen (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Irene) Bex
(Irene) Bex
Irene Bex is stress- en burnoutspecialist, coach en trainer en heeft een eigen praktijk. Ze helpt mensen die positieve veranderingen in hun leven willen en bij het voorkomen en herstellen van stress, overspannenheid en burnout. Ze geeft trainingen, lezingen en workshops. Het geeft Irene elke keer opnieuw een gevoel van geluk als ze mensen mag begeleiden bij het maken van positieve veranderingen. Irene: Mensen te zien onthaasten, ontstressen en ontplooien, dat geeft mij elke dag weer veel voldoening en plezier.