Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 680

Maak je comeback: Er is maar één regisseur van je eigen leven, en dat ben jij.

Maak je comeback: Er is maar één regisseur van je eigen leven, en dat ben jij.
Cursuscode: 680

Inspiratie-voorstelling
Georganiseerd door Volksuniversiteit de Kempen, Bibliotheek De Kempen en De Muzenval.

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met tegenslagen. Een gebeurtenis waarvan je denkt dat je het misschien nooit te boven komt: het verlies van een dierbare, een echtscheiding, een ontslag, burn-out, faillissement, een ongeluk, ziekte, een degradatie. Voel je je uitgerangeerd, is het heilige vuur verdwenen of  vind je geen voldoening meer in je werk?

Wat doe je met de situatie? Blijf je het slachtoffer of word je de regisseur?
Sommige tegenslagen verwerk je makkelijk. Andere tegenslagen kruipen onder je huid. De vraag is hoe je ermee omgaat. En dat is een keuze die wij alleen zelf kunnen maken. Dit kan het moment zijn om jezelf opnieuw uit te vinden. Je hebt misschien geen controle over de tegenslag die jou is overkomen, maar jij bent wél degene die bepaalt hoe je ermee omgaat.
Doe dat dan ook, zegt personal coach Benno Diederiks in deze inspiratie-voorstelling. Maak je comeback. Durf, neem risico’s, maak keuzes, maak fouten, focus, volhard in wat je doet en schrijf je eigen scenario’s. Want er is maar één regisseur van je eigen leven – en dat ben jij.

Benno Diederiks was onder andere coach van Hans van Breukelen en zorgde voor zijn comeback. Het persoonlijke verhaal van deze voormalig topkeeper loopt als een rode draad door dit boek. Hans vertelt openhartig en gedetailleerd hoe hij met behulp van de comebackmethode de persoonlijke en professionele tegenslagen in zijn leven heeft overwonnen.

 

Deze inspiratiesessie is ook interessant voor leidinggevenden en ondernemers. Want van succesverhalen alleen is nog geen leidinggevende of ondernemer beter geworden. Juist van mislukkingen kunnen we onvoorstelbaar veel leren. Sterker nog: ze laten zien wie zich een waar leider toont en wie niet…
Laat je inspireren!

Tickets online te koop bij de Muzenval: www.muzenval.nl

Dinsdag 14 januari 2020
1 lezing van 1,5 uur aanvangstijd 20:00
Prijs: € 10,00
Dhr. (Benno) Diederiks
20:00 - 21:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
Informatie
(Benno)  Diederiks
(Benno) Diederiks
Benno is de grondlegger van het come-back model, een model dat bestaat uit 8 stappen, van vallen, naar opstaan en verdergaan. En met succes. Maak je comeback geeft je alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. In acht heldere stappen vind je jezelf opnieuw uit. Je ontwikkelt de veerkracht om met hervonden moed, zin en vitaliteit weer aan de slag te gaan met het werken aan je passie.