Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 440

Het combineren van wijn en spijs

Het combineren van wijn en spijs
Cursuscode: 440

Bij het organiseren van een feestelijk etentje rijst vaak de vraag: “Welke wijn moet ik hierbij schenken?” 
Deze cursus van 2 avonden geeft het antwoord op deze vraag. 

De eerste avond bestaat uit een theoretische gedeelte waarin de vuistregels voor het combineren van wijn en spijs besproken worden. Aan de hand van 6 gerechtjes met 6 bijpassende wijnen wordt de theorie in praktijk gebracht. 
Op deze manier leer je hoe je voortaan beslagen ten ijs komt.

Voor de tweede avond kunnen deelnemers wensen, onderwerpen en/of vragen inbrengen. Ook op deze avond worden 6 gerechtjes met 6 bijpassende wijnen gepresenteerd. 

  • Voor iedereen die geïnteresseerd in wijn en lekker eten en hierover wat meer wil weten. 
    Geen instapniveau vereist.
  • Minimumleeftijd 18 jaar.
  • Omdat op beide avonden wijn wordt geproefd en gedronken, is het verstandig om vooraf vervoer te regelen voor het eind van de avond. 
  • Kosten voor wijn en spijs bedragen 40 euro en zijn niet in de cursusprijs opgenomen. Je kunt deze met de docent afrekenen op de eerste avond.
Dinsdag 6 oktober 2020
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 30,00
Dhr. (Docent) Jos Engbers, Dhr. J.N.M. (Coordinator) Jos Hensgens
19:30 - 21:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Docent) Jos Engbers
(Docent) Jos Engbers
Jos Engbers houdt zich al zo'n 40 jaar bezig met wijn. Hij importeert wijnen en heeft al veel cursussen verzorgd op culinair gebied.
J.N.M. (Coordinator) Jos Hensgens
J.N.M. (Coordinator) Jos Hensgens
Heeft u vragen over deze activiteit, neem dan contact op met 06-4600 4800 of e-mail VUjos@vu-dekempen.nl