Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 420

Flexitarisch Koken - Helemaal van nu

Flexitarisch Koken - Helemaal van nu
Cursuscode: 420

In deze kookworkshop zet je een complete flexitarische maaltijd op tafel!

Flexibel vegetarisch; dat is verrassend, gezond en helemaal van nu. Deze manier van koken is gebaseerd op veel groenten, fruit en granen maar af en toe vul je aan met vlees, vis of kip. Heel inspirerend en lekker.

In deze workshop gaan we op reis naar verschillende delen van de wereld met drie heerlijke recepten waarmee je kunt genieten van een maaltijd vol smaak . Gegarandeerd dat je de handen op elkaar krijgt van je gasten als je hen laat kennismaken met deze exotische gerechten.

In deze workshop zet je op tafel:

  • Limonada met chia y munt / Latijns Amerika
  • Sushi Bowl / Japan
  • Lasagne van aubergine en tonijn vergezeld van kruidenstokbrood en rucola salade / Italië
  • No bake cheese cake / Noord Amerika

Natuurlijk krijg je de recepten mee naar huis om ook het thuisfront te laten genieten van je nieuwe kookkunsten. Gegarandeerd een gezellige en heerlijke avond!

  • Iedereen kan deelnemen aan deze workshop.
  • Onze docente zorgt voor alle ingrediënten die u nodig heeft, deze zijn in de cursusprijs verrekend. 
  • De gerechten zijn niet pittig.


Dinsdag 9 februari 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 42,50
Mw. (Docent) Caren Diaz, Dhr. (Coordinator) Ton Kox
19:00 - 22:00
Locatie: Kompas Bladel (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Docent) Caren Diaz
(Docent) Caren Diaz
Caren Diaz is van oosprong Latijns-Amerikaans en heeft meer dan 8 jaar ervaring in de horeca. Ze is gepassioneerd kok, vooral van de traditionele keuken. Caren: Ik ben ontzettend trots op mijn Latijnse afkomst en het motiveert me enorm om de rijkheid van het echte traditionele kookkunst te kunnen delen met andere culturen.
(Coordinator) Ton Kox
(Coordinator) Ton Kox
Heeft u vragen over deze activiteit, neem dan contact op met Ton Kox, tel. 06-5514 2114.