Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 120

Duits voor beginners en iets gevorderden

Duits voor beginners en iets gevorderden
Cursuscode: 120

In deze cursus leer je kleine gesprekken te voeren in de Duitse taal. Dat is meteen toe te passen op reis maar ook tijdens gesprekken met Duitstalige familie, vrienden of kennissen.

Jezelf voorstellen, een formulier invullen of een reservering maken, we gaan alles oefenen. We gebruiken geen leerboek maar stellen een individueel doel en werken daar naartoe. Op deze manier leert iedereen datgene wat hij echt nodig heeft. Ook de iets gevorderde sprekers kunnen deelnemen. We gaan zelfstandig werken aan schrijfvaardigheid, spreekvaardigheid en uitspraak, maar ook in tweetallen en groepjes. De docent let erop dat elke deelnemer op goed niveau kan leren.

De cursus wordt in het Duits gegeven. Je wordt dus meteen ondergedompeld in de taal én de cultuur. En je zult zien dat dat werkt. Van alle talen is Duits voor Nederlanders het makkelijkst om te leren. 

  • Neem pen en papier mee om aantekeningen te kunnen maken. 
  • De cursus is geschikt voor zowel beginners als iets gevorderden. 
  • We werken met een woordenschatboekje, je kunt dit tijdens de eerste les aanschaffen bij de docent. De kosten voor het boekje zijn € 2,50. Dit is niet in de cursusprijs inbegrepen. 
  • De contactpersoon voor deze cursus is Jos Hensgens, tel. 06-46004800, e-mail vujos@vu-dekempen.nl
Donderdag 16 september 2021
14 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 170,00
Mw. A. (Atia) Janssens

Voor de eerste les meebrengen:
1) pen en papier
2) €2,50 voor het boekje dat u koopt bij de docent

19:00 - 21:00
Locatie: Stichting Gemeenschapshuis Den Tref Hapert (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
A. (Atia) Janssens
A. (Atia) Janssens
Atia Janssen is geboren en opgegroeid in Duitsland, en heeft er ook gestudeerd en gewerkt. In 2016 kwam zij naar Nederland. Ze behaalde haar lesbevoegdheid als Docent Duits in 2020. Duits is altijd haar passie geweest. Het lesgeven aan gemotiveerde studenten geeft haar energie: "Ik vind het boeiend om in gesprek te gaan met mijn studenten en ook iets van hun te leren".