Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 432

De Mediterraanse keuken met vis, schaal- en schelpdieren

De Mediterraanse keuken met vis, schaal- en schelpdieren
Cursuscode: 432

Ook zo heerlijk gegeten tijdens je vakantie en genoten gerechten met vis, schaal- en schelpdieren? Haal de zomer en je vakantie terug op tafel met deze kookworkshop. Vis, schaal- en schelpdieren worden vaak gezien als alternatief voor vlees. Bijzonder eiwitrijk en bovendien gezond. Er is veel keuze gerechten dus deze workshop is ook heel gevarieerd. Én vooral uit de Zuid-Europese keuken. Heerlijke gerechten met een ‘zonnig’ tintje. 
Garantie op een heerlijk en gezellig avondje. 

Tijdens de workshop worden de volgende gerechten bereid:
- Gevulde sardines
- Bouillabaisse met rouille
- Dorade in zoutkorst
- Tagliatelle con pesco
- Griekse sari plak met spinazie rijst
- Siciliaanse caponata met tonijn

  • Je ontvangt alle recepten na afloop van de kookworkshop. 
  • We eten de gerechten gezamenlijk tijdens de workshop. 
  • De docent zorgt voor alle ingrediënten en de drankjes. 
  • Kosten voor de ingrediënten en drankjes zijn verrekend in de prijs voor de workshop. 
  • Het is niet nodig om zelf keukengereedschap en ingrediënten mee te brengen. 
  • De contactpersoon voor deze cursus is Jos Hensgens, tel. 06 46004800, VUjos@vu-dekempen.nl
Dinsdag 7 april 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 40,00
Dhr. S. (S.) van Hoppe
19:00 - 22:00
Locatie: Kompas Bladel (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S. (S.) van Hoppe
S. (S.) van Hoppe
Thuiskok Simon van Hoppe heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Het begon met uitgebreid koken voor zijn eigen gezin en de laatste jaren kookt hij met vaste regelmaat voor groepen op locatie. Ook geeft hij kookworkshops en kookcursussen. Uiteraard bereidt hij gerechten met verse ingrediënten, als het even kan met verse producten van het seizoen.