Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 611

Aan het werk met LinkedIn

Aan het werk met LinkedIn
Cursuscode: 611

Tijdens deze cursus van twee dagdelen gaat u actief aan de slag. We beginnen met het bespreken van het nut en de noodzaak van Linkedin bij het zoeken naar een nieuwe baan of opdrachtgever. Wat is het nut van jezelf online op de kaart zetten? Van vindbaar zijn? Maar ook: hoe zoekt u vacatures met Linkedin en wat is de rol van LinkedIn-groepen. 

U gaat vooral zelf aan de slag met het maken of verbeteren van uw Linkedin profiel en het versterken van uw netwerk. We zorgen ervoor dat u (beter) gezien wordt door potentiele werkgevers. U gaat de diverse mogelijkheden van LinkedIn uitproberen. 

Na afloop van de cursus:
- heeft u kennis en inzicht in de mogelijkheden van het grootste zakelijke online netwerk LinkedIn
- heeft u een professioneel LinkedIn-profiel als persoonlijk online visitekaartje
- weet u hoe u uw online netwerk kunt uitbreiden (en waarom dat belangrijk is!)
- weet u hoe u LinkedIn kunt gebruiken om uw doelen te bereiken, bijvoorbeeld om in beeld te komen bij potentiële werkgevers/opdrachtgevers

Deze cursus is erg interactief en heel praktisch ingestoken omdat u direct dingen zelf gaat doen op de laptop. Aan het einde van de cursus heeft uw LinkedIn-profiel het predicaat ‘zeer deskundig’.

  • Deze cursus is geschikt voor deelnemers die computervaardig zijn, een CV hebben en bij voorkeur al een account op Linkedin hebben aangemaakt. 
  • Breng uw eigen laptop mee naar de cursus.
  • De contactpersoon voor deze cursus is Ida Lauwers, 06-31969450.
Woensdag 24 oktober 2018
2 lessen van 3 uur aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 50,00
Mw. (Lonieke) de Ruiter
9:00 - 12:00
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
(Lonieke) de Ruiter
(Lonieke) de Ruiter
Lonieke de Ruiter is een gepassioneerde vakvrouw op het gebied van marketing- en communicatie. Haar specialisatie is online communicatie en dialoog. Na ruim zeven jaar ervaring als marketing- & communicatieadviseur bij Rabobank, is zij in 2011 gestart als trainer en adviseur in (online) communicatie. Zij verzorgt onder andere heel veel trainingen op het gebied van LinkedIn en helpt mensen deze tool in te zetten om hun netwerk te vergoten, nieuwe klanten aan te trekken, of een nieuwe baan te vinden.