Cursuscode: 509

Yoga

Yoga
Cursuscode: 509

Yoga is een uitstekende manier om te leren ontspannen en geeft daardoor verlichting bij allerlei problemen zoals stress, hoofdpijn, slapeloosheid. Je leert hoe je bewust en met mildheid en vertrouwen in het leven kunt staan. De yogalessen bestaan uit concentratieoefeningen, lichamelijke oefeningen en ademhalingsoefeningen. Spieren, gewrichten en organen worden soepel gemaakt en de longcapaciteit vergroot, waardoor overbodige spanning wordt losgelaten. De lessen zijn gevarieerd van opbouw en ze worden afgesloten met een totale ontspanning.

Welke kleding is nodig? Een gemakkelijk zittende lange broek of joggingpak, wollen sokken en een trui.
Verder moet u een matje, deken of slaapzak meebrengen om tijdens de ontspanningsoefeningen op te liggen. Een flesje drinkwater is aan te bevelen.

Woensdag 9 mei 2018
8 lessen van 1 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 70,00
Mw. K. (Karin ) Toté
9:30 - 10:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
K. (Karin ) Toté
K. (Karin ) Toté
Karin heeft een driejarige studie gevolgd waarna zij geregistreerd DRU-yoga docente werd. Sinds 2012 heeft ze ervoor gekozen volledig voor de yoga te gaan en doceert zij fulltime dru-yoga, meditatie en zwangerschapsyoga. Yoga is voor haar inmiddels een "way of life" en niet meer weg te denken uit haar dagelijks leven waarin ook het gezin met 4 kinderen een belangrijke plaats heeft. Haar motto : Yoga moet een feestje voor jezelf zijn! Go with the flow!