Cursuscode: 521

Tarot

Tarot
Cursuscode: 521

Tarot als een boek van wijsheid en kaarten van het bewustzijn. Tarot is een symbolisch systeem dat inzicht biedt in persoonlijke motieven, beroep en geestelijke ontwikkeling van een ieder. Tijdens de cursus zal er een duidelijke uitleg gegeven worden wat tarot precies inhoudt. Wat is bijvoorbeeld de rode draad in jouw leven? Door berekening van je persoonsgetal kun je dit te weten komen.

Op een speelse en duidelijke manier leert men de symbolen van de tarotkaarten kennen en men kan daardoor inzicht krijgen in het eigen levenspad. Deze cursus is vooral bedoeld voor hen, die geïnteresseerd zijn in hun eigen levensvisie en eventuele mogelijkheden om te kunnen veranderen. Naast de tarotkaarten wordt er ook gewerkt met numerologie en astrologie.

Er zal gewerkt worden met de tarotkaarten van Crowley. Als u ze zelf niet heeft kunnen deze kaarten -evt. met boek- besteld worden bij een Esoterische winkel of bijv. via internet. De extra kosten voor de cursist zijn 3,50 te voldoen aan de docent op de 1e les.

Donderdag 2 november 2017
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 100,00
Mw. P. (Elly ) de Bruijn
Tarotkaarten Crowleij
19:00 - 21:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
P. (Elly ) de Bruijn
P. (Elly ) de Bruijn
Elly is Hapto/Hypnotherapeute en Natuurgeneeskundig Therapeute met een praktijk in Heeze. Zij verzorgt cursussen en workshops Astrologie, Handlijnkunde, Gelaatkunde, Tarot, Dromen, niet alleen bij diverse volksuniversiteiten en andere organisaties in de regio, maar ook bij een opleidingscentrum voor Holistisch Therapeut