Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 411

Workshop Fondant taart maken

Workshop Fondant taart maken
Cursuscode: 411

Ben je ook zo gek op fondant taart? En wil je graag leren om zelf taarten te vullen of te decoreren? Dan is deze leuke en leerzame workshop echt iets voor jou! Door het onder de knie krijgen van de basistechnieken word je zelfverzekerder in het maken van een mooie fondant taart. Waarom zou je een taart bestellen als je er ook zelf een kan maken? Leuk voor een verjaardag, babyshower of feest.

Bij deze workshop leer je de basisbeginselen om een mooie en strakke taart te maken. De taart zal voor +10 a 12 personen zijn.

De basis ingrediënten staan klaar. Dat betekent de biscuitbodem, huisgemaakte aardbeienjam en de crème om de taart te vullen en te kunnen maskeren. Ook krijg je, indien je graag wilt, recepten mee zodat je thuis ook kunt bakken.

Wat leer je?

  • Netjes en dus horizontaal  2 x de biscuitbodem door te snijden
  • Taart vullen en maskeren met creme
  • De taart strak bekleden met fondant
  • Het boetseren en versieren met fondant
  • Taart te versieren in een passend thema

Je krijgt tips en tricks zodat je thuis daarna wat makkelijker een taart nog mooier kunt maken. Aan het einde van deze gezellige, leerzame workshop kun je een mooie en lekkere taart mee naar huis nemen.

Coördinator is Anne Schutte 06-53315988, anneschuttevu@vu-dekempen.nl

fondant taart

 

Dinsdag 29 november 2022
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 35,00
Mw. (Karin) Hendrikx
19:00 - 21:30
Locatie: Bakkerij Taartje door Kaatje (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Karin) Hendrikx
(Karin) Hendrikx
Ik heb een volledige bakkersopleiding gevolgd aan de bakkersschool in Eindhoven. Deze opleiding was gericht op de brood- en banketbakkersopleiding. Na 5 jaar heb ik nog een specialisatie gevolgd in de banket/patisserie opleiding, aangevuld met een management opleiding. Ik werk al vanaf mijn 15e bij een bakkerij. Daarnaast volg ik nog regelmatig vernieuwende cursussen. Ik hoop jullie gauw te mogen ontmoeten in mijn bakkerij!