Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 431

De wild(e) keuken - wildgerechten

De wild(e) keuken - wildgerechten
Cursuscode: 431

Op 15 oktober begint het zogenaamde ‘Culinaire wildseizoen’ en verschijnen de wildgerechten weer op het menu. Maar hoe maak je jouw wildgerechten anders dan anders? In deze workshop leer je gerechten klaarmaken waarmee elk etentje een succes wordt. Ben jij klaar voor de wild(e) keuken?

Tijdens de workshop worden de volgende gerechten bereid: 
- Herfstsalade met eendenfilet
- Wildbouillon/gebonden wildste met bleekselderie
- Gebraden parelhoen met wildgarnituur
- Hertenfilet saint hubert
- Everzwijnfilet in persillade met mosterdsaus-Hazenrug met witlof en portsaus

 

  • Je ontvangt alle recepten na afloop van de kookworkshop. 
  • We eten de gerechten gezamenlijk tijdens de workshop. 
  • De docent zorgt voor alle ingrediënten en de drankjes. 
  • Kosten voor de ingrediënten en drankjes zijn verrekend in de prijs voor de workshop. 
  • Het is niet nodig om zelf keukengereedschap en ingrediënten mee te brengen. 
  • De contactpersoon voor deze cursus is Jos Hensgens, tel. 06 46004800, VUjos@vu-dekempen.nl
Dinsdag 10 december 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 40,00
Dhr. S. (S.) van Hoppe
19:00 - 22:00
Locatie: Kompas Bladel (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S. (S.) van Hoppe
S. (S.) van Hoppe
Thuiskok Simon van Hoppe heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Het begon met uitgebreid koken voor zijn eigen gezin en de laatste jaren kookt hij met vaste regelmaat voor groepen op locatie. Ook geeft hij kookworkshops en kookcursussen. Uiteraard bereidt hij gerechten met verse ingrediënten, als het even kan met verse producten van het seizoen.