Cursusnummer:
720

Het puberbrein

Het puberbrein

Waarom maken pubers hun huiswerk niet? Waarom komen ze altijd te laat en waarom is vóór 12 uur het bed uitkomen voor hen een lastige opgave? Op woensdagavond 24 april van 19.30 tot 21.00 u geeft dr. Aletta Smits op humoristische wijze antwoord op deze vragen over het puberbrein in MFA Hart van Hapert. De lezing is interessant voor ouders, opa's, oma's, leraren, stagebegeleiders en ieder ander die pubers wil leren begrijpen. Natuurlijk zijn pubers elf ook van harte welkom.

Of ze nu 12 of 20 zijn, pubers voelen voor volwassenen vaak alsof ze een vreemde levensvorm zijn. En ze hebben gelijk: we snappen ze echt niet meer. In deze lezing geeft Aletta Smits verklaringen voor hoe het puberbrein het pubergedrag stuurt. En hoe wij - normale mensen, de puberleeftijd ontgroeid - daarmee om kunnen gaan.

Over dr. Aletta Smits
Dr. Aletta Smits is directeur van De Loef Training en Advies. Ze geeft lezingen en workshops over de ontwikkeling van het puberbrein. Ze is auteur van het boek 'Het puberbrein - de missende handleiding'. 

Inloop in de zaal vanaf 19.30 u, aanvang lezing 20.00 u.

Coördinator is Ingrid van Beek, 06-48 72 61 34, programma@vu-dekempen.nl 

Startdatum
Lesvorm