Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 436

Italiaans koken

Italiaans koken
Cursuscode: 436

De Italiaanse keuken is een van de beste ter wereld. Alles wordt bereid met verse ingrediënten en kruiden: een blaadje basilicum, een snufje oregano, een drupje versgeperste olijfolie en een beetje peperoncino. In deze workshop maak je onder andere ravioli gevuld met coquille en diamanthaas met pestocreme.
De kok zorgt voor makkelijke recepten met ingrediënten die u ook gewoon in uw supermarkt kunt kopen. Zo kunt u het later nog vaker maken, want dit menu smaakt zeker naar meer.

Tijdens of na afloop van de workshop kunt u genieten van uw zelfgemaakte gerechten inclusief twee drankjes. Extra drankje zijn mogelijk tegen betaling. Gegarandeerd een lekkere en gezellige avond. Natuurlijk krijgt u de recepten mee naar huis. Deze workshop is inclusief alle ingrediënten.

Buon appetito!

Dinsdag 12 februari 2019
1 workshop van 3,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 42,00
Dhr. S. (S.) van Hoppe
19:00 - 22:30
Locatie: Kompas Bladel (klik hier voor de adres gegevens)
S. (S.) van Hoppe
S. (S.) van Hoppe
Thuiskok Simon van Hoppe heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Het begon met uitgebreid koken voor zijn eigen gezin en de laatste jaren kookt hij met vaste regelmaat voor groepen op locatie. Ook geeft hij kookworkshops en kookcursussen. Uiteraard bereidt hij gerechten met verse ingrediënten, als het even kan met verse producten van het seizoen.