Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 436

Italiaans koken

Italiaans koken
Cursuscode: 436

De Italiaanse keuken is een van de beste ter wereld. Alles wordt bereid met verse ingrediënten en kruiden: een blaadje basilicum, een snufje oregano, een drupje versgeperste olijfolie en een beetje peperoncino. In deze workshop maak je onder andere ravioli gevuld met coquille en diamanthaas met pestocreme.
Marcel Moors zorgt voor makkelijke recepten met ingrediënten die u ook gewoon in uw supermarkt kunt kopen. Zo kunt u het later nog vaker maken, want dit menu smaakt zeker naar meer.

Tijdens of na afloop van de workshop kunt u in de sfeervolle kookstudio genieten van uw zelfgemaakte gerechten inclusief twee drankjes. Extra drankje zijn mogelijk tegen betaling. Gegarandeerd een lekkere en gezellige avond. Natuurlijk krijgt u de recepten mee naar huis. Deze workshop is inclusief alle ingrediënten.

Buon appetito!

Dinsdag 12 februari 2019
1 workshop van 3,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 42,00
Dhr. M (Marcel) Moors
19:00 - 22:30
Locatie: Kookstudio Physalis, voormalig Karel 1 sigarenfabriek, Reusel (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M (Marcel) Moors
M (Marcel) Moors
In 1995 begon chef-kok Marcel Moors zijn culinaire loopbaan in het vermaarde Mambo hotel op St. Maarten. Daar ontwikkelde hij de liefde voor lekkere exotische gerechten. Na zijn terugkomst in Nederland heeft hij zijn sporen verdiend in diverse Brabantse restaurants, waaronder Het KookHuys in Hilvarenbeek, De Overweg in Valkenswaard, De Zwaan in Borkel en Schaft en de Efteling in Kaatsheuvel. 10 jaar na zijn Caribisch avontuur is hij in Bladel een eigen cateringbedrijf begonnen. De naam Physalis verwijst naar de tropische passievrucht, die veelal als versiering bij een gerecht wordt geserveerd. Deze vrucht symboliseert waar Marcel Moors voor staat: mensen verwennen met heerlijke betaalbare bourgondische gerechten, met een exotisch tintje. Physalis verzorgt in de sfeervolle kookstudio live cooking, workshops en buffetten, live cooking en catering.