Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 433

De vegetarische keuken

De vegetarische keuken
Cursuscode: 433

Vegetarisch koken is eten bereiden zonder vlees (inclusief gevogelte, vis, schaaldieren en insecten) of bijproducten van geslachte dieren, zoals dierlijk stremsel in kaas en gelatine in snoep en pudding. Vegetariërs eten plantaardig voedsel als fruit, groenten, granen, peulvruchten en noten, aangevuld met vegetarische dierlijke producten als zuivel, honing en eieren.

Wil je vegetarisch koken voor jezelf of krijg je een vegetariër te gast? Dan bevelen we je deze workshop van harte aan. Je maakt een compleet vegetarisch menu met onder andere een truffelsoepje en een crème brûlée geitenkaas.

Tijdens of na afloop van de workshop kun je in de sfeervolle kookstudio van Physalis genieten van je zelfgemaakte gerechten. Gegarandeerd een smakelijke en gezellige avond. Natuurlijk krijg je de recepten mee naar huis.

  • De prijs van de workshop is inclusief alle ingrediënten en twee drankjes bij Kookstudio Physalis. 
  • Extra drankjes zijn mogelijk tegen betaling. 
  • Contactpersoon voor deze workshop is Annelies Vrijssen, tel. 06-40041005. 
Woensdag 16 januari 2019
1 workshop van 3,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 42,00
Dhr. M (Marcel) Moors
19:00 - 22:30
Locatie: Kookstudio Physalis, voormalig Karel 1 sigarenfabriek, Reusel (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M (Marcel) Moors
M (Marcel) Moors
In 1995 begon chef-kok Marcel Moors zijn culinaire loopbaan in het vermaarde Mambo hotel op St. Maarten. Daar ontwikkelde hij de liefde voor lekkere exotische gerechten. Na zijn terugkomst in Nederland heeft hij zijn sporen verdiend in diverse Brabantse restaurants, waaronder Het KookHuys in Hilvarenbeek, De Overweg in Valkenswaard, De Zwaan in Borkel en Schaft en de Efteling in Kaatsheuvel. 10 jaar na zijn Caribisch avontuur is hij in Bladel een eigen cateringbedrijf begonnen. De naam Physalis verwijst naar de tropische passievrucht, die veelal als versiering bij een gerecht wordt geserveerd. Deze vrucht symboliseert waar Marcel Moors voor staat: mensen verwennen met heerlijke betaalbare bourgondische gerechten, met een exotisch tintje. Physalis verzorgt in de sfeervolle kookstudio live cooking, workshops en buffetten, live cooking en catering.