Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 433

De vegetarische keuken

De vegetarische keuken
Cursuscode: 433

Vegetarisch koken is eten bereiden zonder vlees (inclusief gevogelte, vis, schaaldieren en insecten) of bijproducten van geslachte dieren, zoals dierlijk stremsel in kaas en gelatine in snoep en pudding. Vegetariërs eten plantaardig voedsel als fruit, groenten, granen, peulvruchten en noten, aangevuld met vegetarische dierlijke producten als zuivel, honing en eieren.

Wil je vegetarisch koken voor jezelf of krijg je een vegetariër te gast? Dan bevelen we je deze workshop van harte aan. Je maakt een compleet vegetarisch menu met onder andere een truffelsoepje en een crème brûlée geitenkaas.

Tijdens of na afloop van de workshop kun je in de sfeervolle kookstudio van Physalis genieten van je zelfgemaakte gerechten. Gegarandeerd een smakelijke en gezellige avond. Natuurlijk krijg je de recepten mee naar huis

  • Contactpersoon voor deze workshop is Annelies Vrijssen, tel. 06-40041005. 
Woensdag 16 januari 2019
1 workshop van 3,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 42,00
Dhr. S. (S.) van Hoppe
19:00 - 22:30
Locatie: Kompas Bladel (klik hier voor de adres gegevens)
S. (S.) van Hoppe
S. (S.) van Hoppe
Thuiskok Simon van Hoppe heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Het begon met uitgebreid koken voor zijn eigen gezin en de laatste jaren kookt hij met vaste regelmaat voor groepen op locatie. Ook geeft hij kookworkshops en kookcursussen. Uiteraard bereidt hij gerechten met verse ingrediënten, als het even kan met verse producten van het seizoen.