Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 435

De Caraïbische Keuken

De Caraïbische Keuken
Cursuscode: 435

De Caraïbische keuken is de keuken van de Caraïben en een samengaan van de Afrikaanse, Indiaanse, Chinese en Indische keukens. De traditionele keuken laat vaak de slavenafkomst van de bevolking zien, in gefrituurde gerechten met als hoofdingrediënten goedkope producten uit het tijdperk van de slavernij. 
In deze workshop maak je onder andere Cabaron ku coco, gefrituurde kokosgarnalen en een echte Key Lime Pie. 

Tijdens of na afloop van de workshop kun je  genieten van je zelfgemaakte gerechten. Gegarandeerd een smakelijke en gezellige avond. Natuurlijk krijg je de recepten mee naar huis.

  • Het is ook mogelijk alleen vegetarische gerechten te maken. Geef dit vooraf door via vuannelies@vu-dekempen.nl.
  • Contactpersoon voor deze workshop is Annelies Vrijssen, tel. 06-40041005. 
Dinsdag 14 mei 2019
1 workshop van 3,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 42,00
Dhr. S. (S.) van Hoppe
19:00 - 22:30
Locatie: Kompas Bladel (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
S. (S.) van Hoppe
S. (S.) van Hoppe
Thuiskok Simon van Hoppe heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Het begon met uitgebreid koken voor zijn eigen gezin en de laatste jaren kookt hij met vaste regelmaat voor groepen op locatie. Ook geeft hij kookworkshops en kookcursussen. Uiteraard bereidt hij gerechten met verse ingrediënten, als het even kan met verse producten van het seizoen.