Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 435

De Caraïbische Keuken

De Caraïbische Keuken
Cursuscode: 435

De Caraïbische keuken is de keuken van de Caraïben en een samengaan van de Afrikaanse, Indiaanse, Chinese en Indische keukens. De traditionele keuken laat vaak de slavenafkomst van de bevolking zien, in gefrituurde gerechten met als hoofdingrediënten goedkope producten uit het tijdperk van de slavernij. 
In deze workshop maak je onder andere Cabaron ku coco, gefrituurde kokosgarnalen en een echte Key Lime Pie. 

Tijdens of na afloop van de workshop kun je  genieten van je zelfgemaakte gerechten. Gegarandeerd een smakelijke en gezellige avond. Natuurlijk krijg je de recepten mee naar huis.

  • Het is ook mogelijk alleen vegetarische gerechten te maken. Geef dit vooraf door via vuannelies@vu-dekempen.nl.
  • Contactpersoon voor deze workshop is Annelies Vrijssen, tel. 06-40041005, e-mail vuannelies@vu-dekempen.nl
Dinsdag 14 mei 2019
1 workshop van 3,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 42,00
Mw. C (Caren) Diaz
19:00 - 22:30
Locatie: Kompas Bladel (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
C (Caren) Diaz
C (Caren) Diaz
Caren Diaz is van oosprong Latijns-Amerikaans en heeft meer dan 8 jaar ervaring in de horeca. Ze is gepassioneerd kok, vooral van de traditionele keuken. Caren: Ik ben ontzettend trots op mijn Latijnse afkomst en het motiveert me enorm om de rijkheid van het echte traditionele kookkunst te kunnen delen met andere culturen.