Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 435

De Caraïbische Keuken

De Caraïbische Keuken
Cursuscode: 435

De Caraïbische keuken is de keuken van de Caraïben en een samengaan van de Afrikaanse, Indiaanse, Chinese en Indische keukens. De traditionele keuken laat vaak de slavenafkomst van de bevolking zien, in gefrituurde gerechten met als hoofdingrediënten goedkope producten uit het tijdperk van de slavernij. 
In deze workshop maak je onder andere Cabaron ku coco, gefrituurde kokosgarnalen en een echte Key Lime Pie. 

Tijdens of na afloop van de workshop kun je in de sfeervolle kookstudio van Physalis genieten van je zelfgemaakte gerechten. Gegarandeerd een smakelijke en gezellige avond. Natuurlijk krijg je de recepten mee naar huis.

  • Het is ook mogelijk alleen vegetarische gerechten te maken. Geef dit vooraf door via vuannelies@vu-dekempen.nl.
  • De prijs van de workshop is inclusief alle ingrediënten en twee drankjes bij Kookstudio Physalis. 
  • Extra drankjes zijn mogelijk tegen betaling. 
  • Contactpersoon voor deze workshop is Annelies Vrijssen, tel. 06-40041005. 
Dinsdag 14 mei 2019
1 workshop van 3,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 42,00
Dhr. M (Marcel) Moors
19:00 - 22:30
Locatie: Kookstudio Physalis, voormalig Karel 1 sigarenfabriek, Reusel (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M (Marcel) Moors
M (Marcel) Moors
In 1995 begon chef-kok Marcel Moors zijn culinaire loopbaan in het vermaarde Mambo hotel op St. Maarten. Daar ontwikkelde hij de liefde voor lekkere exotische gerechten. Na zijn terugkomst in Nederland heeft hij zijn sporen verdiend in diverse Brabantse restaurants, waaronder Het KookHuys in Hilvarenbeek, De Overweg in Valkenswaard, De Zwaan in Borkel en Schaft en de Efteling in Kaatsheuvel. 10 jaar na zijn Caribisch avontuur is hij in Bladel een eigen cateringbedrijf begonnen. De naam Physalis verwijst naar de tropische passievrucht, die veelal als versiering bij een gerecht wordt geserveerd. Deze vrucht symboliseert waar Marcel Moors voor staat: mensen verwennen met heerlijke betaalbare bourgondische gerechten, met een exotisch tintje. Physalis verzorgt in de sfeervolle kookstudio live cooking, workshops en buffetten, live cooking en catering.