Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 432

Bijzondere kleine gerechten voor een compleet kerstmenu

Bijzondere kleine gerechten voor een compleet kerstmenu
Cursuscode: 432

Dit jaar succes gegarandeerd met je kerstmenu: anders dan anders, makkelijk te bereiden en overheerlijk om op te eten. En niet onbelangrijk: deze kerst sta je niet de hele dag in de keuken maar heb je genoeg tijd om gezellig met je gasten te tafelen. De recepten van onze kok Marcel Moors van Physalis zijn simpel en je kunt alle ingrediënten bij je supermarkt kopen.

In deze kookworkshop bereid je 4 kleine gerechten en een dessert die samen een compleet kerstmenu vormen. Je maakt onder andere wontonbuideltjes, coquilles en appeltjes uit de oven klaar.

Tijdens of na afloop van de workshop kunt u in de sfeervolle kookstudio van Physalis genieten van je zelfgemaakte desserts (als je er nog vanaf hebt kunnen blijven!). Gegarandeerd een lekkere en gezellige avond. Natuurlijk krijg je de recepten mee naar huis.

  • Het is ook mogelijk alleen vegetarische gerechten te maken. Geef dit vooraf door via vuannelies@vu-dekempen.nl.
  • De prijs van de workshop is inclusief alle ingrediënten en twee drankjes bij Kookstudio Physalis. 
  • Extra drankjes zijn mogelijk tegen betaling. 
  • Contactpersoon voor deze workshop is Annelies Vrijssen, tel. 06-40041005. 
Dinsdag 11 december 2018
1 workshop van 3,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 42,00
Dhr. M (Marcel) Moors
19:00 - 22:30
Locatie: Kookstudio Physalis, voormalig Karel 1 sigarenfabriek, Reusel (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M (Marcel) Moors
M (Marcel) Moors
In 1995 begon chef-kok Marcel Moors zijn culinaire loopbaan in het vermaarde Mambo hotel op St. Maarten. Daar ontwikkelde hij de liefde voor lekkere exotische gerechten. Na zijn terugkomst in Nederland heeft hij zijn sporen verdiend in diverse Brabantse restaurants, waaronder Het KookHuys in Hilvarenbeek, De Overweg in Valkenswaard, De Zwaan in Borkel en Schaft en de Efteling in Kaatsheuvel. 10 jaar na zijn Caribisch avontuur is hij in Bladel een eigen cateringbedrijf begonnen. De naam Physalis verwijst naar de tropische passievrucht, die veelal als versiering bij een gerecht wordt geserveerd. Deze vrucht symboliseert waar Marcel Moors voor staat: mensen verwennen met heerlijke betaalbare bourgondische gerechten, met een exotisch tintje. Physalis verzorgt in de sfeervolle kookstudio live cooking, workshops en buffetten, live cooking en catering.