Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 434

Asperges Anders

Asperges Anders
Cursuscode: 434

Aan het begin van het aspergeseizoen ben jij er op tijd bij met deze kookworkshop. Zo zorg je de komende maanden voor overheerlijke asperges op tafel. Niets lekkerders dan vers van het eigen Brabantse land.

Je leert hoe je de asperges op zijn best klaarmaakt en dan net een keertje anders. Bijvoorbeeld gewokte asperges met scampi’s of gegratineerde asperges. Om je vingers bij af te likken. Ook maak je tijdens deze workshop een amuse en een dessert dat goed in een aspergemenu past.

De recepten van kok Marcel Moors zijn gemakkelijk te bereiden, met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Maar wel heel lekker!

Tijdens of na afloop van de workshop kun je in de sfeervolle kookstudio van Physalis genieten van je zelfgemaakte gerechten. Gegarandeerd een smakelijke en gezellige avond. Natuurlijk krijg je de recepten mee naar huis.

  • Het is ook mogelijk alleen vegetarische gerechten te maken. Geef dit vooraf door via vuannelies@vu-dekempen.nl.
  • De prijs van de workshop is inclusief alle ingrediënten en twee drankjes bij Kookstudio Physalis. 
  • Extra drankjes zijn mogelijk tegen betaling. 
  • Contactpersoon voor deze workshop is Annelies Vrijssen, tel. 06-40041005. 
  Dinsdag 16 april 2019
  1 workshop van 3,5 uur aanvangstijd 19:00
  Prijs: € 42,00
  Dhr. M (Marcel) Moors
  19:00 - 22:30
  Locatie: Kookstudio Physalis, voormalig Karel 1 sigarenfabriek, Reusel (klik hier voor de adres gegevens)
  Inschrijving geopend >
  M (Marcel) Moors
  M (Marcel) Moors
  In 1995 begon chef-kok Marcel Moors zijn culinaire loopbaan in het vermaarde Mambo hotel op St. Maarten. Daar ontwikkelde hij de liefde voor lekkere exotische gerechten. Na zijn terugkomst in Nederland heeft hij zijn sporen verdiend in diverse Brabantse restaurants, waaronder Het KookHuys in Hilvarenbeek, De Overweg in Valkenswaard, De Zwaan in Borkel en Schaft en de Efteling in Kaatsheuvel. 10 jaar na zijn Caribisch avontuur is hij in Bladel een eigen cateringbedrijf begonnen. De naam Physalis verwijst naar de tropische passievrucht, die veelal als versiering bij een gerecht wordt geserveerd. Deze vrucht symboliseert waar Marcel Moors voor staat: mensen verwennen met heerlijke betaalbare bourgondische gerechten, met een exotisch tintje. Physalis verzorgt in de sfeervolle kookstudio live cooking, workshops en buffetten, live cooking en catering.