Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 680

Masterclass Omdenken: “Zoals verwacht loopt alles anders”

Masterclass Omdenken: “Zoals verwacht loopt alles anders”
Cursuscode: 680

Georganiseerd door Volksuniversiteit de Kempen, Bibliotheek De Kempen en De Muzenval.

Heb je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld is binnen, de zon schijnt, wordt opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gaan ze fuseren op het werk, wordt je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begint je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiele teleurstelling? Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn, is dat dan de oplossing?!

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen in de Muzenval in Eersel.

Omdenken
Omdenken is denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daar mee zou kunnen. Je gebruikt in feite de energie van het probleem voor iets nieuws. Steeds meer mensen en organisaties leren hoe ze in plaats van op een ja-maar-manier op een ja-en-manier in het leven kunnen staan.

Prijs van het ticket is inclusief 1 consumptie. Brengt u de inschrijfbevestiging met uw unieke inschrijfnummer mee.

Dinsdag 2 april 2019
1 lezing van 1,5 uur aanvangstijd 20:00
Prijs: € 15,00
Dhr. (Berthold) Gunster

VOLGEBOEKT

20:00 - 21:30
Locatie: Stichting Sociaal Cultureelcentrum Muzenval Eersel (klik hier voor de adres gegevens)
(Berthold) Gunster
(Berthold) Gunster
Berthold Gunster is de grondlegger van het Omdenken. Hij volgde het Gymnasium in Apeldoorn en de Akademie voor Expressie Utrecht. Daarna werkte hij als regisseur en schrijver bij diverse theatergezelschappen. Met zijn organisatie Ja-maar geeft hij trainingen, shows en workshops aan bedrijven en particulieren. Berthold Gunster schreef over zijn gedachtegoed inmiddels een flink aantal bestsellers. Steeds meer mensen en organisaties leren hoe ze in plaats van op een ja-maar-manier op een ja-en-manier in het leven kunnen staan.