Lezing Mediagebruik bij kleine kinderen - door Steven Pont

Social media en schermen zijn niet meer weg te denken uit het leven van onze kinderen. Omdat ouders zelf er in hun eigen jeugd niet mee in aanraking zijn geweest, zijn velen zoekende hoe hiermee in de opvoeding van hun kinderen mee om te gaan. Moet je het laten, of juist inperken? En hoe praat je er eigenlijk over met elkaar? Wanneer wordt het schadelijk? Ontwikkelingspsycholoog en gezinstherapeut Steven Pont neemt ons tijdens zijn presentatie mee in de wereld van de (sociale) media en onze kinderen. De lezing richt zich met name op kinderen van 0 tot 4 jaar.

Deze lezing wordt georganiseerd in samenwerking met Bibliotheek de Kempen. U kunt zich inschrijven voor deze lezing op de website van Bibliotheek de Kempen.

Maandag 15 april 2019
    1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:30
    Dhr. (Steven) Pont

Inschrijven bij Bibliotheek de Kempen
    eden bibliotheek: €10,00; niet leden: € 15.00

Locatie: Cultureel Centrum Den Herd Bladel (klik hier voor de adres gegevens)
    (Steven) Pont
    In 1992 studeerde Steven af als ontwikkelingspsycholoog aan de UvA en in 2002 als systeemtherapeut bij het NISTO. Later kwamen daar mediation (NIP) en socratische gesprekstechnieken (FIP) nog bij. Steven Pont is op veel gebieden actief, zowel als docent en therapeut, maar ook als auteur van boeken, columns en artikelen.