Cursuscode: 437

Zomerbarbecue

Zomerbarbecue
Cursuscode: 437

Leg jij ook iedere zomer weer die hamburgers en speklappen op de barbecue? Maar wil je wel eens iets anders? Kok Marcel Moors geeft deze kookworkshop aan het begin van het BBQ-seizoen zodat jij straks de show kan stelen met deze heerlijke gerechten van de grill.

Eenvoudige gerechten, goede ingrediënten en lekkere marinades maken deze avond weer bijzonder. En gemakkelijk genoeg om thuis ook mee aan de slag te gaan. Kok Marcel leert je de kneepjes van het BBQ-vak. Wat moet je wel doen, en wat moet je zeker niet doen? Deze workshop maakt je enthousiast voor de zomer!

Tijdens of na afloop van de workshop kunt u in de buitenlucht of in de sfeervolle kookstudio Physalis genieten van uw zelfgemaakte gerechten met twee drankjes. Extra drankjes zijn mogelijk tegen betaling. Gegarandeerd een lekkere en gezellige avond. Natuurlijk krijgt u de recepten mee naar huis.

Deze kookworkshop kan ook vegetarisch. Deze workshop is inclusief alle ingredieten.

Dinsdag 15 mei 2018
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 40,00
Dhr. M (Marcel) Moors
19:00 - 22:00
Locatie: Kookstudio Physalis, voormalig Karel 1 sigarenfabriek, Reusel (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
M (Marcel) Moors
M (Marcel) Moors
In 1995 begon chef-kok Marcel Moors zijn culinaire loopbaan in het vermaarde Mambo hotel op St. Maarten. Daar ontwikkelde hij de liefde voor lekkere exotische gerechten. Na zijn terugkomst in Nederland heeft hij zijn sporen verdiend in diverse Brabantse restaurants, waaronder Het KookHuys in Hilvarenbeek, De Overweg in Valkenswaard, De Zwaan in Borkel en Schaft en de Efteling in Kaatsheuvel. 10 jaar na zijn Caribisch avontuur is hij in Bladel een eigen cateringbedrijf begonnen. De naam Physalis verwijst naar de tropische passievrucht, die veelal als versiering bij een gerecht wordt geserveerd. Deze vrucht symboliseert waar Marcel Moors voor staat: mensen verwennen met heerlijke betaalbare bourgondische gerechten, met een exotisch tintje. Physalis verzorgt in de sfeervolle kookstudio live cooking, workshops en buffetten, live cooking en catering.