Cursuscode: 433

Wild bereiden

Wild bereiden
Cursuscode: 433

Op 15 oktober begint het zogenaamde 'Culinaire wildseizoen'. Kookstudio Physalis laat u zien dat wild bereiden echt niet moeilijk is. Als u maar de goede ingrediënten, het goede recept en het goede voorbeeld hebt. Met kok Marcel Moors gaat u aan de slag met drie gangen: een amuse, een hoofdgerecht (gevogelte) en een dessert. Na afloop kunt u een compleet wildmenu op tafel zetten. Niet moeilijk en alle ingrediënten kunt u kopen in de supermarkt, zodat u het later makkelijk nog eens kunt maken. Tijdens of na afloop van de workshop kunt u in de sfeervolle kookstudio genieten van uw zelfgemaakte gerechten met een drankje. Gegarandeerd een lekkere en gezellige avond. Natuurlijk krijgt u de recepten mee naar huis. Deze workshop is inclusief alle ingredieten.

Dinsdag 24 oktober 2017
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 40,00
Dhr. M (Marcel) Moors
19:00 - 22:00
Locatie: Kookstudio Physalis, voormalig Karel 1 sigarenfabriek, Reusel (klik hier voor de adres gegevens)
M (Marcel) Moors
M (Marcel) Moors
In 1995 begon chef-kok Marcel Moors zijn culinaire loopbaan in het vermaarde Mambo hotel op St. Maarten. Daar ontwikkelde hij de liefde voor lekkere exotische gerechten. Na zijn terugkomst in Nederland heeft hij zijn sporen verdiend in diverse Brabantse restaurants, waaronder Het KookHuys in Hilvarenbeek, De Overweg in Valkenswaard, De Zwaan in Borkel en Schaft en de Efteling in Kaatsheuvel. 10 jaar na zijn Caribisch avontuur is hij in Bladel een eigen cateringbedrijf begonnen. De naam Physalis verwijst naar de tropische passievrucht, die veelal als versiering bij een gerecht wordt geserveerd. Deze vrucht symboliseert waar Marcel Moors voor staat: mensen verwennen met heerlijke betaalbare bourgondische gerechten, met een exotisch tintje. Physalis verzorgt in de sfeervolle kookstudio live cooking, workshops en buffetten, live cooking en catering.