Cursuscode: 434

Sushi maken

Sushi maken
Cursuscode: 434

Sushi is een van de meest populaire gerechten in Japan. In Nederland is sushi ook steeds geliefder. Daarom organiseert Kookstudio Physalis een workshop om zelf sushi te leren maken. Ook leert kok Marcel Moors u lekkere sausjes te maken die u bij de sushi kunt serveren. Dat wordt kunst op het bord en om op te eten!

Tijdens of na afloop van de workshop kunt u in de sfeervolle kookstudio genieten van uw zelfgemaakte sushi met  twee drankjes. Extra drankjes zijn mogelijk tegen betaling. Gegarandeerd een lekkere en gezellige avond. Natuurlijk krijgt u de recepten mee naar huis. Deze workshop is inclusief alle ingredienten.

ボナペティ

Dinsdag 20 februari 2018
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 40,00
Dhr. M (Marcel) Moors
19:00 - 22:00
Locatie: Kookstudio Physalis, voormalig Karel 1 sigarenfabriek, Reusel (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
M (Marcel) Moors
M (Marcel) Moors
In 1995 begon chef-kok Marcel Moors zijn culinaire loopbaan in het vermaarde Mambo hotel op St. Maarten. Daar ontwikkelde hij de liefde voor lekkere exotische gerechten. Na zijn terugkomst in Nederland heeft hij zijn sporen verdiend in diverse Brabantse restaurants, waaronder Het KookHuys in Hilvarenbeek, De Overweg in Valkenswaard, De Zwaan in Borkel en Schaft en de Efteling in Kaatsheuvel. 10 jaar na zijn Caribisch avontuur is hij in Bladel een eigen cateringbedrijf begonnen. De naam Physalis verwijst naar de tropische passievrucht, die veelal als versiering bij een gerecht wordt geserveerd. Deze vrucht symboliseert waar Marcel Moors voor staat: mensen verwennen met heerlijke betaalbare bourgondische gerechten, met een exotisch tintje. Physalis verzorgt in de sfeervolle kookstudio live cooking, workshops en buffetten, live cooking en catering.