Cursuscode: 436

Asperges koken

Asperges koken
Cursuscode: 436

Aan het begin van het aspergeseizoen bent u er op tijd bij met deze kookworkshop. Zo zorgt u de komende maanden voor overheerlijke asperges op tafel. Niets lekkerders dan vers van het eigen Brabantse land.

U leert hoe u de asperges op zijn best klaarmaakt en hoe u de beste bijpassende sauzen bereidt. We serveren de asperges met bijvoorbeeld verse zalm in een heerlijke marinade. Om je vingers bij af te likken. Ook maakt u tijdens deze workshop een amuse en een dessert dat goed in een aspergemenu past.

De recepten van kok Marcel Moors zijn gemakkelijk te bereiden, met ingrediënten die u gewoon in de supermarkt kunt kopen. Maar wel heel lekker!

Tijdens of na afloop van de workshop kunt u in de sfeervolle kookstudio van Physalis genieten van uw zelfgemaakte gerechten inclusief twee drankjes. Extra drankjes zijn mogelijk tegen betaling. Gegarandeerd een lekkere en gezellige avond. Natuurlijk krijgt u de recepten mee naar huis. De kok zorgt voor de inkoop van alle ingredienten

Dinsdag 17 april 2018
1 les van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 40,00
Dhr. M (Marcel) Moors
19:00 - 22:00
Locatie: Kookstudio Physalis, voormalig Karel 1 sigarenfabriek, Reusel (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
M (Marcel) Moors
M (Marcel) Moors
In 1995 begon chef-kok Marcel Moors zijn culinaire loopbaan in het vermaarde Mambo hotel op St. Maarten. Daar ontwikkelde hij de liefde voor lekkere exotische gerechten. Na zijn terugkomst in Nederland heeft hij zijn sporen verdiend in diverse Brabantse restaurants, waaronder Het KookHuys in Hilvarenbeek, De Overweg in Valkenswaard, De Zwaan in Borkel en Schaft en de Efteling in Kaatsheuvel. 10 jaar na zijn Caribisch avontuur is hij in Bladel een eigen cateringbedrijf begonnen. De naam Physalis verwijst naar de tropische passievrucht, die veelal als versiering bij een gerecht wordt geserveerd. Deze vrucht symboliseert waar Marcel Moors voor staat: mensen verwennen met heerlijke betaalbare bourgondische gerechten, met een exotisch tintje. Physalis verzorgt in de sfeervolle kookstudio live cooking, workshops en buffetten, live cooking en catering.