Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 275

Workshop bloemschikken herfst

Workshop bloemschikken herfst
Cursuscode: 275

Hou jij ook van bloemen? Ben je graag creatief met je handen bezig? Aan het einde van de workshop neem je natuurlijk je zelfgemaakte bloemstuk mee naar huis.

Tijdens deze leuke workshop, waar gezelligheid en creatief bezig zijn voorop staan, wordt gewerkt met mooie natuurlijke materialen en bloemen. Je maakt een bloemstuk dat past bij de tijd van het jaar. De bloemstukken zijn meestal zo gemaakt dat je er lang van kunt genieten, bijvoorbeeld door het verversen van een aantal bloemen. 

Ongeveer 1 maand voor de workshop mail ik een foto van het bloemstuk dat we die avond gaan maken. Tijdens de workshop gaan we dan allemaal dat stuk maken. Ik leg stap voor stap uit hoe we te werk gaan en help je op weg  als dat nodig is. Alle materialen die nodig zijn om het stuk te maken zijn dan ook aanwezig.

  • De workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. 
  • Werken met bloemen is een leuke ontspannende activiteit en is geschikt voor jong en oud.
  • Je hoeft geen groene vingers te hebben, ik help je op weg.
  • De workshop is inclusief materialen, gebruik van gereedschappen, koffie, thee en iets lekkers. 

Coördinator is Ida Lauwers 06-31969450

Woensdag 5 oktober 2022
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 35,00
Mw. S (Simone) Pepers
19:30 - 21:30
Locatie: Het Vlijtig Liesje Steensel (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
S (Simone) Pepers
S (Simone) Pepers
Ik heb de vakopleiding voor bloemsierkunst gevolgd op het Helicon in Eindhoven en de vervolgopleiding in Den Bosch. Na een aantal jaren in verschillende bloemenwinkels ervaring te hebben opgedaan ben ik 7,5 jaar geleden voor mezelf begonnen met een bloemenwinkeltje aan huis en het geven van workshops. Ik ben woonachtig, met mijn gezin, in Steensel.